Samsung Galaxy Watch Ultra Aktivasyon Sorunu

23 Aralık 2024 14:38

Samsung Galaxy Watch Ultra Turkcell LTE aktivasyonu

21 Aralık saat 18:00'de Watch GPS+ Cellular abonelik başlangıcı onay mesajını aldığım paketin Samsung Galaxy Watch Ultra saatimin ekranında aktivasyonunu sağlayabilmem için saate pin kodu girilmesi gerektiği mesajı çıktı. Gerek bu hizmetin bağlı bulunduğu orijinal pin kodunu gerekse de telefonumda aktif kullandığım pin kodunu girmeme rağmen saat kodları kabul etmedi ve şimdi de PUK kodu talep ediyor. Platinum müşteri hizmetleri temsilcisi ile yapmış olduğumuz konuşma da konuya bir çözüm getiremedi. Müşteri temsilciniz tarafıma herhangi bir QR kod içeren mail gelip gelmediğini sordu, kendisine böyle bir mail gelmediğini ilettim. Konu ile ilgili bir talep girişi oluşturdu. Bu saat paketleri için tanımlamış olduğunuz esim hatlarının pin ve PUK kodlarının müşterilerinize paket tanımlanması ile birlikte neden derhal iletilmediğini öğrenebilir miyiz? Konunun bir an önce çözüme ulaştırılarak tarafıma bilgi verilmesini rica ediyorum.

Saygılarımla

23 Aralık 2024 14:38 (Şikayetten 1 dakika sonra)

23 Aralık 2024 16:51

Merhaba Kerim Bey, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuzu inceliyoruz, sonuçlandığında bilgi vereceğiz. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

M. S.
M. S.

Çözüm bulabildiniz mi? Ben de yaklaşık 1 ay önce aldım, LTE özelliğini kullanamadığım ve ne Turkcell ne de Samsung kısmında çözüm üretemediğim için, saati kenara koydum. Kullanamıyorum

Ferhat
25 Aralık 2023 10:24
Turkcell Cellular Paket Aktivasyon Sorunu
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Apple Watch Ultra 3'te LTE Çekim Sorunu Ve Turkcell'den Çözüm Beklentisi

16 Ekim 2025 23:05