Anıl sonuçtan hiç memnun değil

E-Sim Kurulumunda Yaşanan Sorun Ve İade Problemi

E-Sim Kurulumunda Yaşanan Sorun Ve İade Problemi
24 Aralık 2024 22:00

Ay içerisinde Turkcell uygulaması üzerinden 136,52₺ ödeyerek e-sim değişikliği hizmeti satın aldım. Satın aldıktan sonra kurulum ekranına geçti. Kurulum sırasında 'bilinmeyen bir hata oluştu' diyerek kurulum iptal oldu. Uygulama üzerinden satın aldığım sırada herhangi bir kare kod vermediği için kurulumu tekrar yapamadım. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde kendilerinin bir şey yapamayacağını söyleyerek Turkcell mağazalarından yardımcı olunabileceği söylendi. Mağazaya gittiğimde de oradaki çalışan, uygulama üzerinden satın alma işlemini bizler göremiyoruz, tekrardan buradan ödeme yaparak e-sim değişikliği yapılabileceği söylendi. Mağazaya ücret ödeyerek tekrar hizmet satın aldım ve bana kare kod verilerek e-sime geçişimi yaptım. Bunun üzerine uygulama üzerinden satın almış olduğum e-sim değişikliği paketi işleminin ücretinin iadesi için Turkcell müşteri hizmetleri ile görüştüğümde hatanın ekran görüntüsü olmadığı için ücret iadesinin yapılamayacağı söylendi. Anlık gelişen bir hatanın ekran görüntüsünü alamadığım için boşu boşuna ücretini bana ödetiyorlar.

25 Aralık 2024 07:54 (Şikayetten 9 saat sonra)

25 Aralık 2024 10:55

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemesi tamamlanarak 19.12.2024 tarihinde konuyla ilgili size bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, Turkcell

Anıl
25 Aralık 2024 12:53

Evet bana dönüş yapıldı ve ekran görüntüsü olmadığı için iadesi yapılamayacağı bilgisi verildi ama ben bunu kabul etmiyorum. Anlık veren bir hatanın ekran görüntüsü olmadığı için ödeme zorunda bırakılıyorum. Uygulama üzerinden almış olduğum hizmeti kullanamıyorum tekrar kuruluma izin vermeyen sizin uygulamanız Turkcell TİM mağazasında hizmeti satın aldığımda kurulumu yaptım ve bana her ihtimale karşıda karekod verdiler tekrar kurmak istediğin durumda bu karekod ile kurulum yapabileceğim. Sizin uygulamanız böyle bir şifre veya karekod vermediği için tüm hata sizde bulunuyor.

Selçuk sonuçtan memnun değil

E-SIM ile Yaşanan Şebeke Sorunu ve Ek Ücret Problemi

Selçuk
07 Eylül 2024 14:43
E-SIM ile Yaşanan Şebeke Sorunu ve Ek Ücret Problemi

19 Aralık 2023 14:37

18 Ekim 2024 11:20
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell'de E-Sim Geçişi ve Fiziksel Sim Kart Sorunu

28 Ağustos 2024 11:17