Güzide sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Çamaşır Makinesinde Fabrika Çıkışlı Hata Ve Yetersiz Servis

Yeni Alınan Çamaşır Makinesinde Fabrika Çıkışlı Hata Ve Yetersiz Servis
Güzide
12 Ekim 2024 17:53

Pazar günü 10140pmf ürününü satın aldım. Salı günü gelip kurulum yaptılar. Aynı hafta cuma günü makinedeki çamaşırlar sulu çıktı. Tekrar çalıştırdım, yine sulu çıktı. Daha sonra fark ettim ki tamburu (kazanı) da dönmüyor. Hemen servis randevusu oluşturdum. Cumartesi günü (ertesi gün) geldiler ve kazanın kayışının koptuğunu, 5 dakikada yapabileceklerini söylediler. Kabul etmedim, çünkü bana göre kabul edilebilir bir durum değil; 3 günlük makinenin tamburunun kayışının kopması. Onarımı kabul etmediğimi, iade talebimi ilettim. Gelen arkadaşlar, büyütülecek bir durum olmadığını, fabrika çıkış hatalı olduğunu ve 5 dakikada yapacaklarını söylediler. Ben kabul etmeyince de 'şansınıza küsün' diyerek gittiler. Saçmalık, dalga geçer gibi, aynı zamanda terbiyesizlik. Ben de tekrardan servisi arayıp iade işlemimi hızlandırmalarını rica ettim, hala bekliyorum. Umarım daha fazla mağdur olmam. Ama kesinlikle Arçelik'e uğramayacağım belli, bir daha asla başka bir ürününü almayacağım, kimseye de önermiyorum!

13 Ekim 2024 17:11 (Şikayetten 23 saat sonra)

Ali sonuçtan memnun

"Teşekkür ederim"
Turgay sonuçtan çok memnun

Turgay
13 Mart 2024 03:52
"Arçelik yetkililerine müşteri memnuniyeti odaklı olarak gösterdikleri hassasiyet için teşekkür ederim Çamaşır makinem yenisi ile değiştirildi. Arçelik yine ne kadar kaliteli ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir firma olduğunu göstererek bizi memnun etmiştir. Tekrar Tüm Arçelik ailesine teşekkür ederim"

Arçelik Kategorileri