Reyhan sonuçtan çok memnun

15 Ağustos 2024 11:56
Reyhan'ın Teşekkür Mesajı
“Mağduriyetim karşısında ürün yenisi ile kısa süre içerisinde değişmiştir. Teşekkürler Arçelik.”

Bayiden sıfır olarak aldığım buzdolabı, 1 ay teslimat sıkıntısından sonra eşim ürünü teslim almış ve ürün kutudan darbeli çıkmıştır. Servis, bilgim dışında kapak değişimi ve ekstra 3 yıl garantiye eşimi bir şekilde ikna etmiştir. Bunu öğrendiğimde servisi arayıp itiraz ettim ve yeni ürün talep ettim. 4 gün sonra ürünü eşim kabul ettiği için kapak değişimi yapacaklarını söylediler. Kabul etmedim. Ürünü satın alan benim. Siz mahalle esnafı değilsiniz, eşimin sözü geçerli olsun. Ürünü satın alan benim ve sıfır ürünle değişim istiyorum. Siz kurumsal bir firmasınız, bilgim dışında ayıplı ürünü zorla kabul ettirmeye çalışıyorsunuz. Hem 1 ay boyunca teslimat yüzünden bu sıcaklarda mağdur oldum hem de sıfır ürün diye aldığım buzdolabı kutudan darbeli çıktı. Ürünün değişimini talep ediyorum ve umarım en kısa sürede bu sorunu çözersiniz.

15 Ağustos 2024 13:15

Bugün için oluşturulan servis kaydını kontrol ettiğimde darbe nedeni ile değişim değil buzdolabı sesli çalışıyor diye servis bilgim dışında talep oluşturmuştur, değişim yapmamak adına her türlü oyunu yapsanız da bende hakkımı sonuna kadar arayacağım...

15 Ağustos 2024 13:19

Buradan belirtmek istiyorum servis 1 aylık buzdolabına ne sorun olduğunu yazarsa yazsın benim şu an için çalışmayla alakalı hiçbir sorunum yok sadece darbeli olduğu için değişim istedim kafanıza göre arıza çıkarıyorsunuz.

15 Ağustos 2024 15:52 (Şikayetten 3 saat sonra)
21 Ağustos 2024 10:39

Engin sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2025 14:25
Sıfır Alınan Buzdolabının Darbeli Çıkması Ve Değişim Sorunu
Soner sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2024 15:03

Tuğba
18 Temmuz 2023 10:39
Arçelik Buzdolabı Aldığımdan Beri Arızası Bitmedi
Ökkeş sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik'ten Aldığım Buzdolabı Sorunu Ve Hizmet Eksikliği

Ökkeş
10 Ağustos 2024 20:44
Arçelik'ten Aldığım Buzdolabı Sorunu Ve Hizmet Eksikliği
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2025 20:49

Arçelik Kategorileri