Arızalı Buzdolabı: Cırcır Böceği Gibi Ses Çıkarıyor!

Bir aylık buzdolabı... Evimde sanki cırcır böceği yaşıyor. Teknik servis normal diyor. Bu asla normal bir ses olamaz. Çıldıracağım... İstemiyorum bu buzdolabını. Ya değiştirilsin, ya da para iadesi Arçelik firması yetkili birileri sesimi duysun lütfen.

25 Kasım 2024 14:43 (Şikayetten 5 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

Ercan
4 Aralık 2024 08:33

Evet her zaman ki gibi geldi servis normal dedi ses için ve gitti. Simdi bu sesin normal olduğunu bana kanıtlamaları lazım. Ben bunun sesini sürekli dinleyemem. Bir dünya para verdim. Hala şikayetim var ve verilen destekten memnun değilim.

Arçelik Buzdolabı Değişim Yapmıyor!

"Ürünüm değişim yapıldı, teşekkür ederim."

Arçelik Buzdolabı Değişim Yapmıyor!
2 Yorum

Arçelik Sattığınız Malın Arkasında Durun

"Evimdeki bütün beyaz eşyalar Arçelik markası buzdolabı sonununu ürün değiştirerek çözdüler teşekkürler"

Arçelik Buzdolabı Sorunu: Sürekli Uğultu Ve İlgisizlik

Arçelik'ten yeni aldığımız buzdolabı, kurulduğu günden beri sesli çalışıyor; uğultulu bir motor sesi gibi asla kesilmiyo...

Arçelik Buzdolabı Sorunu: Sürekli Uğultu Ve İlgisizlik
1 Yorum

Arçelik Buzdolabımın Rahatsız Edici Gürültüsü Ve İlgisizlik

"Arçelik firmasından almış olduğum sorunlu buz dolabımın iadesi yapılıp para iadesi yaptılar çok teşekkür ediyorum aracı Şikayetvar ailesine ayrıca Arçelik firma müdürlüğünden seda hanıma ve Arçelik ailesine çok teşekkürlerimi iletiyorum çok mutlu ettiniz beni müşteri memnuniyeti çok önemli saygılar."

Arçelik Buzdolabımın Rahatsız Edici Gürültüsü Ve İlgisizlik

Tümünü Gör
Arçelik Dolapta Terlemeler Mevcuttur İç Hazne Işıkları Kırmızı Kendini Soğutmuyor!

Arçelik DolaptaTerlemeler Mevcuttur İç Hazne Işıkları Kırmızı Kendini Soğutmuyor!

Rabia
3 Kez Tekrarlanan Arçelik Buzdolabı Soğutma Arızası

3 Kez TekrarlananArçelik Buzdolabı Soğutma Arızası

Muhammed
Arçelik Buzdolabı Soğutmuyor, Kırmızı Işık Uyarısı Veriyor, BİP Sesi İle Ötüyor!

Arçelik BuzdolabıSoğutmuyor, Kırmızı Işık Uyarısı Veriyor, BİP Sesi İle Ötüyor!

Rabia
Arçelik Buzdolabında Ses Sorunu!

ArçelikBuzdolabında Ses Sorunu!

Önder
Arçelik Dolap Konusunda İlgisiz!

Arçelik DolapKonusunda İlgisiz!

Hüseyin