Gaye sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 20:42

Arçelik'ten su sebili aldık. Almaz olaydım. Ürün geldiğinden beri arıza çıkartıyor. Servisi çağırıyoruz geliyor. alıyor. Götürüyor her yeri çizik içinde yapılmadan geri geliyor. Bir de yaptık deniliyor. Ürünün musluk kısmı yamuk akıtıyordu söyledik aldılar bir getirdiler ki içine tahta parçası koymuşlar musluğun yamukluğunu düzeltmek için. Bu nasıl bir zihniyet? Bundan su içeceğiz. Tahta küf yapar bunu da mı düşünmediler. Yine aldılar bu sefer musluğu kırmışlar emanet bir şekilde oturtup getirdiler. Yine aradık gelip aldılar bir türlü düzen tutmadı ve bu süreçte sebil sürekli git gel yaptığı için kapağı bozuldu oturmuyor ve Çizik içinde. Musluk yapımı ile birlikte kendi hataları olduğu için kapak değişimi de istedik. Kesinlikle ilgilenmediler. Ürün daha bir senelik ürün bile değilken hata sizin hatanız değişim yapın dedik şeflerinin kabul etmediğini belirttiler. Sonuca gelirsek ürün Çizik içinde müşteri memnuniyeti sıfır. Asla yardımcı olunmuyor. Değişim iade kabul edilmiyor ayrıca bu kullanıcı hatası da değil. Arçelik alıp paranızı boşa harcamayın!

14 Ağustos 2024 21:03
Arçelik Su Sebili: Sürekli Arızalar ve İlgisiz Servis

Ayrıca servisten geldi şimdi açtık. Bu seferde lambasını takmamışlar. Bu kadar baştan savma iş yapan bir marka!

15 Ağustos 2024 13:47 (Şikayetten 17 saat sonra)
20 Ağustos 2024 16:41

Aradılar yardımcı olacağız dediler. Sonra bir daha ne aradılar ne yardımcı oldular. Müşteri hizmetleri sıfır. Memnuniyet sıfır. Yetkili kimse onunla görüşmek istiyoruz dedik umurlarında olmadı.

25 Ağustos 2024 14:26

Hala çözüm bulmak için uğraşıyorlar ama devlet meselesi gibi maalesef çözüm bulamıyorlar hala bekliyoruz

Didem sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2023 13:45
Arçelik Sebil Kusurlu Ürün Pişmanlık
Derya sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2024 22:38
Mehmet sonuçtan çok memnun

06 Ocak 2025 19:01
"Gelen ürünlerin ikisinde de sıkıntı yaşandı fakat sonrasında para iadesi konusunda bir sıkıntı yaşamadım. Genel merkezden aradığını söyleyen bir müşteri temsilcisi (adını hatırlayamıyorum) haricinde de müşteri temsilcileri oldukça kibar davrandı. Para iadesi için teşekkür ederim"

Hatice
11 Eylül 2024 12:14