Sebiha sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Satış Sonrası Hizmet Hayal Kırıklığı

08 Ocak 2024 13:19

Arçelik mc 6251 Gourmet Chef adlı ürünü, Tarhanlar Acıbadem bayi aracılığıyla aldım; ancak ürünü iki gün içinde bazı nedenlerden dolayı iade etmeye karar verdim. Arçelik servisi gelip ürünü aldı, fakat bundan sonra tüm sıkıntılar başladı. Ürünü teslim alırken herhangi bir evrak, bilgi, dijital belge gibi bir şey verilmiyor. Görevli, mesaj atılacağını söyledi ancak hiçbir mesaj gönderilmedi. Ben sürekli arayarak süreci takip etmek zorunda kaldım. Aslında bayiden başlayan sıkıntı, ürüne dair bilgi almak istememize rağmen çalışanların buna yanaşmamasıydı. Müziğin etkisine kapılmış bir çalışan ve sadece ilgilenir gibi yapan genç bir bey vardı. Günler geçmesine rağmen faturamız kesilmedi. Bayide başlayan problem, Arçelik'in kendisiyle de devam etti. Defalarca aramama rağmen ücret iadesi yapılmadı. Çağrı merkezi çalışanları da sorunu çözmek yerine birbirlerine top atıyorlar. Yıl bitmeden ve fiyatlar yükselmeden yeni bir ürün almak istediğimi, paramın iade edilmesini talep etmeme rağmen, para hala iade edilmedi. Ürün alamadım ve zararım var. Yıllarca kurumsal bir marka olarak bildiğimiz Arçelik, süreci yönetemiyor ve artık eski Arçelik değil. Satış sonrası destek tamamen sözde kalmış bir hizmet. Koç Holding için 'iyidir' demiştik ama yanılmışız.

09 Ocak 2024 09:22 (Şikayetten 20 saat sonra)
12 Ocak 2024 15:42

Henüz bir dönüş olmadı Arçelik tarafından. Çocukluğumun markası Arçelik hayal kırıklığı oldu. Yeni yıl gelmeden başka ürün almak istedim sözde artışlardan etkilenmemek için ama ne yazık ki ücret iadesi olmadı. Yasal yollara tevessül etmek için zorladılar ne yazık ki. Satış sonrası destek sıfır. Markaya kurumsallığa önem verip destek olan birisi olarak çok üzgünüm.

Tijen sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2024 00:20

Arçelik Yoğurma Makinesi Sürekli Arızalanıyor Değişim Veya İade İstiyorum

Neziha
27 Ağustos 2025 03:39

Arçelik Bir Günde Bozulan Pişirici Ve İade Sorunu

27 Temmuz 2025 20:28
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Fırat
24 Ekim 2023 11:45
Karaca sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Mc 6251 Yemeğe Koku Sinmesi

Karaca