Kadriye sonuçtan çok memnun

Arçelik Ekran E30 Gösteriyor

03 Kasım 2024 16:34
Kadriye'nin Teşekkür Mesajı
“Arçelik müşteri hizmetlerine bilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim o kadar güzel ilgilendiler ki ilk aradıklarında müsait olmadığım için ürünümü teslim edemedim ve ikinciye tekrar aradıklarında tekrar aynı sabrı ve güzelcene bilgilendirdikleri için Arçelik müşteri hizmetlerine çok teşekkür ederim”
01 Kasım 2024 15:29

Arçelik gurme şeften gerçekten çok memnunuz normalde herkese tavsiye ettiğim bir üründü fakat şimdi kapaktan dolayı zannedersen böyle bir sıkıntı yaşadın kapağını servise götürdüğümde kapağın tamiri olmadığını söylediler fakat kapak da benim için gerçekten şu anda pahalı bir ürün alamayacağım bana yardımcı olursanız sevinirim

03 Kasım 2024 17:03 (Şikayetten 28 dakika sonra)
08 Kasım 2024 17:00

Murat
Murat

Basınç şalterini değiştirt

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Gürme Şef Aletinde Garanti Sonrası E30 Arızası Ve Yüksek Tamir Ücreti Mağduriyeti

28 Ekim 2025 09:53

Arçelik Kategorileri