Selma sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Robot Süpürge Gürültü Sorunu ve Servis Çözüm Eksikliği

22 Ağustos 2024 13:32

Arçelik'in internet sitesi üzerinden aldığım Arçelik robot süpürgem daha bir sene dolmadan halının üzerinde süpürme işlemi yaparken patır patır ses çıkarmaya başladı. Trabzon Vakfıkebir'de yaşıyorum. Servise gitti geldi. Biz halıda denedik bir problem yok dediler. Normal çalışıyor dediler. Ama halıda süpürme işleminde çok gürültülü ses çıkarıyor. Süpürgede ciddi bir sorun var bu sorun ya servis tarafından giderilsin ya da bulamıyorlarsa yeni bir süpürge istiyorum. Daha garantisi dolmadı süpürgenin. Asgari ücretten pahalıya alınan bir ürün bu şekilde arıza vermemeli. Bir çok insanın bir aylık gelirinden pahalı ama gelin görün ki servis problemi çözmediği gibi çözüldü diyor.

22 Ağustos 2024 13:34

Süpürgem servise gitmeden önce sadece halıda ses çıkarıyordu artık düz zeminde de gürültü çıkarıyor. Daha bugün geldi servisten. İki haftadır bu süpürgeyi bekliyorum. Elim ayağım olmuş olan bir teknoloji bu şekilde olacaksa, Eğer bu süpürge yenisiyle değiştirilmeyecekse ve her servise gititiğinde böyle yeni bir sorunla dönecekse ücret iadesi istiyorum. Koskoca Arçelik servisi var diye yabancı markalardan almadım ben bu süpürgeyi. İçim gidiyor verdiğim paraya🥺🥹😭

22 Ağustos 2024 15:34 (Şikayetten 2 saat sonra)
26 Ağustos 2024 17:04

Servis değişim için bölgeye başvurmuş. Bölge de ilk altı doldu diyerek değişimi geri çevirmiş. (8 ay oldu) ilk servise gittiğinde ise neredeyse 7 aylık bir kullanım süresi vardı. Dediler ki parça değişimi yapacağız. Dedim ki eğer sorun devam ederse ne olacak dediler ki yine bölge ile görüşeceğiz. Sorun ne peki dedim fırça motor arızası var dediler. 1. Soru: neden ilk serviste sorun bulunup çözülmedi. 2. Soru : iki yıl garantim var ve değişim hakkım değil mi. 3. Soru: Daha garantisi dolmadan içi açılıp kurcalanan bu süpürge ne kadar verimli olacak. Bu kurcalamalar sonucu ya farklı azıralar da vermeye devam ederse? Arçelik'ten mantıklı cevap bekliyorum. Neredeyse 1 aydır ürünü kullanamıyorum. Daha ne kadar serviste kalacak belli değil. 🧐🥺🥺🥺 ürün için değişim talep ediyorum.

26 Ağustos 2024 17:09

Satın alınan malın ayıplı çıkması durumunda malın tüketiciye teslim tarihinden itibaren iki yıl içinde tüketicilerin, bedel iadesi, malın ayıpsız misliyle değişimi, ayıp oranında bedel indirimi veya ücretsiz onarımı isteme hakları vardır. Tüketici dilediği hakkı kullanmakta serbesttir.

26 Ağustos 2024 18:29

Ya bu ürün bir kez servise gitti. Gürültülü çalışıyor diye. Tamir oldu denildi. Geldiği gün açıp denedim aynı şekilde gürültülü çalışıyordu. İkinci kez servise değişim talebi ile gönderdim. Şimdi de parça değişimi yağacağız, yok 6 ay yok bilmem ne deniyor. Madem yapılıyordu ilkinde niye yapılmadı. Değişim yapmamak için garanti süremi yemek için uğraşmasın Arçelik ben değişim istiyorum.

02 Eylül 2024 19:50

Hala değişim adına olumlu bir cevap yok. 6 ay geçmiş alalı deniliyor. Halbuki 2 yıl garantisi olan ve ikinci kez servise giden bu ürün için değişim talep etmek hakkım😒 ve süpürgem hala serviste

08 Eylül 2024 09:50

Süpürgem hala serviste🥺😢😭 Bu süpürgenin yenisiyle değişmesini talep ediyorum. Arçelik artık duy sesimi. Beni oyalamayı bırakın lütfen...

Naimebuket sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Robot Süpürge Hayal Kırıklığı

Naimebuket
28 Mart 02:48
Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Robot Süpürge İle Bitmeyen Sorunlar

Gökçe
07 Mart 09:40

Arçelik Robot Süpürge: Gürültü Ve Servis Sorunları

Seyda
12 Kasım 2024 15:38
Arçelik Robot Süpürge: Gürültü Ve Servis Sorunları
Melisa sonuçtan hiç memnun değil

Melisa
09 Ağustos 2024 13:26