Merve sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2023 13:59

Leisure marka buzdolabının camı patladı. Talep oluşturdum ve iki gün sonra fotoğraf çekmek için Arçelik servisi geldi. Kırılma olayı iki gün boyunca devam etti. Daha sonra mühendisler, camın darbe aldığını ifade etmişler. Ürünün 2382 TL karşılığında değiştirileceği bilgisi verildi. Ancak ürün darbe almadı, gece saat 3'te kendi kendine patladı. Bu durum hem bizim için tehdit oluşturdu hem de ürünü yüksek bir fiyatla değiştirmemiz gerektiği söylendi. Pahalı bir ürün alıp sonrasında mağdur duruma düşmek istemiyorsunuz. Mühendislerin bilgisine sunarım; cam kendi kendine patlayabiliyor.

21 Aralık 2023 16:39 (Şikayetten 1 gün sonra)
Merve
Merve
27 Aralık 2023 14:36
Arçelik Leısure Buzdolabı Patladı

Arçelik firmasını prestijli gördüğüm için tercih etmiştim tüm ürünlerimi oradan alırdım mutfak şefinden buzdolabına kurutma makinesinden gurme düdüklüsüne kadar ürünlerim birer birer bozuluyor hepsi daha 1 buçuk senelik karşımda muhatap var ama sonuç yok her şey müşteri hatası gece 3 te buzdolabının camı patladı evdeki herkes yataktan fırladı mutfakta kimse yok ama buzdolabı darbe almış ondan çatlamış diyorlar. 2381 TL değişim ücreti dediler 2 gün sonra da 2482 TL dediler bu sorunla uğraşırken bulaşık makinesi su taşırdı evim göl haline geldi parkelerim kabardı belki de kurtlandı şu an alttan bilmiyorum gelen servis Bursa koğukçınar servisi ek ücret karşılığında yedek filtre önermişlerdi satın alıp ürüne ek taktırdım oradan su taşırıyor deyip filtreyi söktüler bir de şaşırdılar bayağı konuşma şöyle: bu filtreyi Arçelik'ten mi aldınız evet. Yetkili servis mi taktı bu filtreyi Evet. Hayret vallahi nasıl takmışlar helal olsun biz bu filtreyi çıkaralım şimdi zaten sizin hortumda filtre var buna gerek yok deyip parçayı çıkarıp kenara bıraktılar gerek yoksa bu ürünü bana niye sattınız. Benim şişen parkelerim için bir prosedür var mı dedim ona yapacak bir şeyimiz yok bizim deyip gittiler tekrar Arçelik arayıp durumu bildirdim bu sefer Heykel servisi geldi hortum çıkarılacakmış incelemeye gidecekmiş onun sonucunda karar verilecekmiş filtreden değilmiş değişim de kesin değil yani. Bir daha Arçelik almayacağım. Aldırmayacağım. Buzdolabında yaşadığım olay tam bir fiyasko zaten siz gidip 70 bin değerinde dolap alın camı patlasın yaşadığınız mağduriyet yetmezmiş gibi bir de kırıp firmayı kandırıyormuş pozisyonuna düşün gerçekten almayın yalancı oluyorsunuz bir de.

Arçelik Cam Buzdolabı Patladı, Garanti Kapsamı Dışında Kaldı

Begüm
06 Mayıs 2025 07:50
Arçelik Cam Buzdolabı Patladı, Garanti Kapsamı Dışında Kaldı

20 Haziran 2024 16:35
Arçelik Cam Buzdolabı 4. Yılda Çöp Oldu
Fatmanur sonuçtan hiç memnun değil

Fatmanur
23 Kasım 2023 00:18

31 Ağustos 2024 16:40
Arçelik Buzdolabı Cam Yüzey Sorunu ve Yüksek Servis Ücreti
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik 2388 Cms Cam Buzdolabının Camının Kırılması

18 Ocak 2024 21:32