Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesindeki Ciddi Sorunlar

Arçelik Çamaşır Makinesindeki Ciddi Sorunlar
30 Mart 2024 21:23

Arçelik'te almış olduğum çamaşır makinesi daha 1,5 yıl olmuşken aşırı şekilde sesli çalışmaya başladı ve sabitlenmesine rağmen durmadan yerinden oynuyor. Servis geldi içini açtı birkaç yere baktı sorun tekrar devam ediyor ve daha yeni olan ürünümden amortisör ve ön duvarın değişeceğini belirtti. Ayrıca servis görevlisi makinenin içini açınca resmini paylaştığım bir parça çıkarttı ve bu ürüne ait değil, çünkü kırılan bir yer göremedik dedi... Sizce bu normal mi makineme ait olmayan bir kırık parçayı çıkartıyorlar ve sizin makineye ait değil diyorlar. Yeni sayılacak ürünümde parça değiştirilmesini kesinlikle kabul etmiyorum ve yeni ürün getirilmesini talep ediyorum. Demek ki 2 yılı doldursak ürünün ücretini de bize yansıtacaklar. Arçelik Marka adına güvenip dünya para verip alıyoruz ama daha 1 1,5 yıllıkken parça değişimine gidiliyor. Mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum. Özellikle bana ait olmadığını iddia ettiğiniz kırık parçanın makinede ne işi var?

31 Mart 2024 13:29 (Şikayetten 16 saat sonra)
01 Nisan 2024 10:08

Biraz önce Arçelik müşteri hizmetlerinden Yeşim hanım tarafımı aradı, ürününüz revizyonlu ve kesinlikle değişim yapılamamakta diye belirtti. Cihazıma ait olmayan kırık parçalar cihazdan çıkıyor kim bilir daha benim göremediğim ne parçalar daha mevcut içerisinde, fakat direk olarak değişim olmaz, iade olmaz. Deyip resmen mağduriyetime destek olmadan etik olmayan bir sonuçla tarafıma dönüş yaptılar. Arçelik pişmanlıktır... Marka imajına hiç yakışmadı bu durum. Ben tekrar belirtmek isterim, ben bu cihazın başka sorunlarının olmadığına inanmıyorum ve güvenemiyorum. Değişim harici hiçbir seyide kabul etmiyorum.

03 Nisan 2024 13:55

Destek olunmadı, ret edildiği iletildi talebimin. Arçelik'ten ürün alacaksanız eğer komple içine bakın size ait olmayan veya olup da kırık olan parçalar çıkabiliyor ve sonradan durumu kabul etmeyip müşteriyi mağdur ediyorlar. Tek kelime ile Arçelik büyük pişmanlıktır.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2023 10:56
Seyit sonuçtan hiç memnun değil

Çamaşır Makinesi Sürekli Arızalanıyor, Sorun Çözülmüyor

10 Mayıs 2025 11:47
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi Sorunları: Garanti ve Servis Hayal Kırıklığı

28 Ağustos 2024 12:06