Neşe sonuçtan çok memnun

Arçelik Servisinden Yetersiz Hizmet ve İlgisizlik

20 Ağustos 2024 19:04
Neşe'nin Teşekkür Mesajı
“Şikayetim üzerine bana ulaşmış olan ismini hatırlamadığım hanım efendiye teşekkürlerimi iletiyorum buradan. Kendisi dönüş sağladığında oldukça anlayışlı ve çözüm odaklıydı. Sürecin takibinin yapılacağını ve en kısa sürede çözüme kavuşturacağını söyledi. Gelecek olan servisle de bir görüşme sağladı sanırım. Yetkili servisten Mert isimli genç arkadaş geldi. Videoya bakıp direk sıkıntıyı anladı. Amortisörlerin değişmesi gerektiğini söyledi. Makineyi fiziki olarak da çalıştırmadan kontrol ettiğinde sesin kaynağını bulup bize de dinletti. Parça temini yaptıktan sonrasında değişime geleceğini söyledi ve bu süreç uzamadan geldi bugün. Değişen parçaları gördük gerçekten sorunun ondan olduğunu anladık. Daha önceki gelen arkadaş nasıl oldu da çamaşır atmayla ilgili sorun olup makinede sorun olmadığını söyledi anlayamıyorum açıkçası. Sonrasında yıkama yaptık ve öyle bir ses çıkmadı makine gayet eskisi gibi çalışıyor. Buradan çağrı merkezinden bana ulaşıp sorunumla ilgilenen hanım efendiye ve yetkili servisten gelen mert beye çok teşekkür ediyorum. Hızlı bir aksiyon alındı sorunum çözüldü”

Arçelik servisini 1 ay kadar önce aradık. Çamaşır makinemiz normalden farklı bir ses çıkarmaya başlamıştı. Gelen arkadaş hiçbir şey yapmadı. Makineyi salladı bir şey yok fazla ya da az çamaşır atmışsınızdır dedi. Ama yıllardır kullandığımız makine şimdi mi çamaşır atmam değişti yani benim. 5 aydır bu sorunu yaşıyoruz biz. 2 gün önce tekrar servis talebinde bulunduk. Öncesinde sorunumuzu videoya çekmiştik gelen arkadaşa sıkıntıyı daha net anlatabilmek adına. Servisten gelen beyefendi videoya bakmaya tenezzül bile etmedi. Çamaşırlar birbirine dolanmış da o ses çıkarıyormuş. Bunu son 5 aydır yapıyor galiba. Çünkü çok saçma bir açıklama bu. Yıkadığımız aynı çamaşır değişen bir şey yok. Sonra servisten gelen beyefendi çamaşır attırıp makineyi çalıştırdı. 5 dakika kadar bekledi ses olmadığını söyledi. Biz de sesin yaklaşık bitmesine 40 dakika kala yaptığını söyledik. Kendisi yıkamayı devam ettirmemizi ses gelmeye başladığı zaman makineyi durdurup servisi aramamızı söyledi. Biz de bunu yaptık. Tekrar aradık ancak hiçbir şekilde talebinize cevap alamadık. Bizi arayan servisi aradık bölge bölge bakıldığını o bölgeden arkadaşın gelmediğini söyledi ve bize 4440888 numarayı verdi ve aradık. Aradığımız hanımefendi kaydımızı oluşturduğunu ve servisteki arkadaşların bizi arayacağını söyledi. Özellikle belirttik çamaşırlar ıslak şekilde makinede ve 1 2 gün bekleme gibi bir durum söz konusu değil. Garantimiz birkaç ay sonra bitiyor muhtemelen bu sebeple başlarından atmaya çalışıyorlar. Arçelik sevdiğim ve tüm eşyalarıma kullandığım bir marka. Marka kötülemiyorum ama servis de önemli. 1 ay garantisi kalmış makineye de 1 aydır garantisi olan makineye de yapılan muamele aynı olmalı. Şimdi bekliyoruz makinedeki ıslak çamaşırlarla.

21 Ağustos 2024 11:46

Böyle bir hizmet olamaz ya. Dün aradık ve bize servisin dönüş yapacağını söylediler. 24 saatten fazla geçti çamaşırlar hala makinede bekliyoruz. Tekrar aradık yarına randevu verelim diyorlar. Çamaşırlar makinede ıslak duruyor ne yapalım diyoruz ona cevap yok. 3 gün ıslak çamaşır bekler mi böyle saçmalık var mı ya

21 Ağustos 2024 14:36 (Şikayetten 19 saat sonra)
28 Ağustos 2024 18:24

Neşe sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresinde Çözülemeyen Çamaşır Makinesi Sorunu

29 Kasım 2024 10:47

Arçelik Çamaşır Makinesi Sorunları Bitmiyor

Betül
24 Ağustos 2024 17:10

Vildan
03 Kasım 2023 10:32

07 Aralık 2023 12:24
Merve sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2023 10:56

Arçelik Kategorileri