Berna sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi Su Akıntısı

22 Nisan 2024 08:12

Tüm beyaz eşyalarımı, küçük ev aletlerimi ve klimamı Arçelik markasını tercih ederek satın aldım; ancak çok pişmanım, çünkü sürekli olarak her bir üründe ayrı ayrı sorunlar yaşanıyor. Şimdi de çamaşır makinemin kapağından su sızıntısı var; kontrol ettiğimde lastiğin yırtıldığını ve makinenin aşırı ses çıkardığını fark ettim. Tüm apartman, makinenin çalıştığını duyabiliyor. Garanti kapsamında acilen sorunlarımın çözülmesini talep ediyorum.

22 Nisan 2024 14:05 (Şikayetten 5 saat sonra)
Berna
Berna
24 Nisan 2024 17:10

Firmanızın çalışanları az önce geldi ve bana körük lastiği yırtılmış bu sizin hatanız diyor fermuarlı bir şey atmayacakmışız makineye böyle söyledi pantolonları elimde yıkamak için para verdim zaten değil mi makineye? Bir de 1750 TL ücret istediler lastik değiştirmek için asla ücreti kabul etmedim ve etmeyeceğim de bu işin peşini bırakmayacağım makinenin sesi içinde makine bu ses çıkarır diyor şaka mısınız siz ya ev titriyor diyorum böyle makineler diyor Arçelik pişmanlıktır gerekli her yere şikayet edeceğim

Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Gülşah
14 Ağustos 2024 15:51
Gul sonuçtan çok memnun

05 Ekim 2023 20:15
"Arçelik firmasına mağduriyetimi giderdikleri ve değişim talebini kabul ettikleri için teşekkür ederim sağ olun"
Arçelik Kusurlu Ürün Sorunu
Arçelik Kusurlu Ürün Sorunu
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2023 17:13

28 Mart 2024 22:00
İlay sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2024 23:24
Arçelik Servis Ve Ürün Kalitesinden Memnuniyetsizlik