Pınar
Pınar
Arçelik
27 Mart 2024 17:134.932

Arçelik'ten aldığım çamaşır makinesi hem ses çıkarıyor hem de bir saatten fazla süre alıyor; zaten önceki makineyi de bu sebeplerle değiştirmiştik. Aynı sorunları tekrar yaşadık. Ben öncesinde araştırma yapmış ve Arçelik ile ilgili şikayetleri okumuştum ama 'Bir şey olmaz' diyerek makineyi yine de aldım. Normalde hiçbir ürüne kolay kolay şikayet yazmam ama Arçelik beni gerçekten yordu. Sürekli geçiştirmek için servis gönderdiler. Servis 'Sıkıntı yok' diyerek sorumluluktan kaçtı ve en sonunda 'Hakem Heyeti'ne başvurun' diyerek beni olayla baş başa bıraktılar. Makineyle başa çıkmaya çalışıyorum.
Üstelik dalga geçer gibi müşteri hizmetlerinin numarasını verip beni oraya yönlendirdiler. Videoları göndermeme rağmen tekrar 'Bir sıkıntı yok' dediler. Sorunu çözmek yerine başlarından savdılar.

27 Mart 2024 18:25 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

Arçelik Servis Ve Yetkilileri

Kader
24 Ocak 2024 16:382.562

Arçelik'ten aldığım çamaşır makinesi koku ve pas yapıyor, kıyafetlerimde iz bırakıyor. Gelip atölyeye götürüp inceledile...

1 Destek

Arçelik Çamaşır Makinesi Değişim Kararı Uygulanmıyor, Mağdur Ediliyorum

Halil
10 Mayıs 2025 20:532.419

"Ürünü değiştirmek yerine tamir etmek için çok uğraştınız. Tamir olmamasına rağmen inatla tamir etmek istediniz en sonunda Tüketici Hakem Heyeti sayesinde değişim kararı çıktı. Karara rağmen 2 ay da zar zor getirdiniz. Teşekkürler Tüketici Hakem Heyeti"

Tümünü Gör
Arçelik Makine Çok Uzun Sürüyor, Bitmek Bilmiyor!

Arçelik MakineÇok Uzun Sürüyor, Bitmek Bilmiyor!

İnci
Arçelik Çamaşır Makinem Sıkmada Çok Sarsıntı Yapıyor, Yerinde Durmuyor!

Arçelik ÇamaşırMakinem Sıkmada Çok Sarsıntı Yapıyor, Yerinde Durmuyor!

Kadriye
Arçelik 9100 DMX Çamaşır Makinesinden Ses Geliyor!

Arçelik 9100 DMXÇamaşır Makinesinden Ses Geliyor!

Aysel
Arçelik Çamaşır Makinesi Mağduriyeti

Arçelik ÇamaşırMakinesi Mağduriyeti

Esra
Arçelik 12140 MX Çamaşır Makinesi Gürültülü Sıkma Ve Sıkma Yapmıyor!

Arçelik 12140 MXÇamaşır Makinesi Gürültülü Sıkma Ve Sıkma Yapmıyor!

Ayse
Arçelik Şikayetçiyim, Mağduriyetim Giderilsin