Ali sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2024 18:54

Arçelik çamaşır makinemin bozulduğunu sanarak yetkili servis çağırdım. Kazan arızalı, tamiri 6.000 lira tutar, yenisini almak daha akıllıca olur dediler ve servis ücreti aldılar. İnternetten bir Arçelik bayine yeni bir çamaşır makinesi sipariş verdim, kredi kartı ile ödedim ama teslimat gecikince siparişi iptal ettim. Bu süre içinde biriken çamaşırlardan ihtiyaç duyduğumuz bir kısmını yıkamaya karar verdik, sıkması çalışmadığı için suyunu elde sıkacaktık. Ama makine sorunsuz çalıştı. Bunun üzerine yıkamaya devam ettik ve cihazın sorunsuz çalıştığını gördük.
Durumu ve şaşkınlığımızı anlatan bir emaili müşteri temsilcisine yolladım.
Arçelik müşteri temsilcisi aradı ve kazan arızasının olduğunu, çalışıyor olmasının anlamı olmadığını, patlayan lastik gibi sonunda çalışmayacağını ve servis ücretini iade edemeyeceklerini söyleyerek şaşkınlığımı daha da arttırdı.
Ben aynı fikirde değilim. Yeni bir cihaza boş yere para vermekten kurtulduğumu düşünüyorum. Servis ücretinin iadesini istiyorum. Ayrıca bir daha yetkili servise nasıl güveneceğim, bunun izahını da istiyorum.

01 Mayıs 2024 12:00

Arçelik müşteri hizmetleri tarafından arandım. Kendilerini benim yerime koymalarını ve ne düşündüklerini sordum. Cihaz bozuldu diye servis kaydı açmışsınız, yetkili servis de gelip evet bozuk demiş, bu gerçek değişmez dediler. Ama cihaz çalıştı ve çalışıyor dediğimde de aynı cevabı tekrarladılar, şaka gibi. Yeni cihaz için çuvalla para verecektim, kendinizi benim yerime koyun, siz olsanız ne yapardınız dediğimde şirket politikası bu şekilde, hiçbir şey yapamayız dediler. Daha yetkili biri ile görüşme talebim de reddedildi. Buradan söylüyorum o halde. Arçelik markasına değer veren daha yetkili biriyle görüşmek istiyorum

30 Nisan 2024 11:19 (Şikayetten 16 saat sonra)
Ali
Ali
01 Mayıs 2024 10:12

Arçelik müşteri hizmetleri tarafından arandım. Cihaz bozuldu diye servis kaydı açmışsınız, yetkili servis de gelip evet bozuk demiş, bu gerçek değişmez dediler. Ama cihaz çalıştı ve çalışıyor dediğimde de aynı cevabı tekrarladılar, şaka gibi. Yeni cihaz için çuvalla para verecektim, kendinizi benim yerime koyun, siz olsanız ne yapardınız dediğimde şirket politikası bu şekilde, hiçbir şey yapamayız dediler. Daha yetkili biri ile görüşme talebim de reddedildi. Buradan söylüyorum o halde. Arçelik markasına değer veren daha yetkili biriyle görüşmek istiyorum

Arçelik Çamaşır Makinesini Değiştirmek İstiyorum

Ayşegül
21 Kasım 2023 20:40
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi Sorunları: Garanti ve Servis Hayal Kırıklığı

28 Ağustos 2024 12:06
Fadime sonuçtan memnun

Fadime
30 Ocak 2025 21:20
"Beni biraz yordular ama çok şükür sonunda sorunumu çözdüler, değişim yapıldı şu anlık memnunum teşekkür ediyorum"
Arçelik Çamaşır Makinesi İle Bitmeyen Sorunlar
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Garanti Süresi Dolmadan Bozulan Çamaşır Makinesi Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Hatice
06 Ağustos 2024 10:58