Arçelik Buzdolabı Teslimatında Sürekli Hatalar Ve Zarar

Ertuğrul
10 Aralık 2024 21:42

Arçelik'ten 09.11.2024 tarihinde buzdolabı aldım. 13.11.2024 tarihinde servisten mesaj geldi. Saat 13 ile 15 arası kurulum için geleceklerini bildirdiler. Neyse bu tarihte saat 12.00 da aradılar evin önünden olduklarını söylediler. Aşağı indim servis aracından buzdolabını indiriyorlardı baktım benim aldığım dolap değil numarası farklı arkadaşlar bu benim aldığım model değil indirmeyin dedim Servis elemanı abi yanlışlık oldu. Buraya gelmeden bir dolap daha kurmuştuk demek ki senin dolabı oraya kurduk hemen değiştirelim dediler ve gittiler. Yaklaşık yarım saat sonra sonra geldiler. Dolap açılmış şekilde ambalajsız kutusuz şekilde getirdiler. Bende bu şekilde kabul etmem dedim bana 2 yıl ücretsiz garanti uzatma teklif ettiler. Kabul etmedim. Dolabı alıp gittiler. Yenisi ne zaman gelecek dedim. Bölge ne zaman gönderirse dediler. Tam 1 hafta beni oyaladılar. Aha geliyor. Aha gidiyor ben tabi bu arada Arçelik müşteri hizmetlerini arıyorum ama herhangi bir talebimin olmadığını söylüyorlar. 8. Gün dolabın geldi dediler getirdiler. Eve çıkardılar. Dolabı yerine koydular tam servis elemanları giderken dolabın yan tarafında 2 tane ezik olduğunu gördüm. Çağırdım gelin bakın bu dolap kusurlu ben bu şekilde kabul etmem dedim baktılar baş ustalarını aradılar anlattılar. Fotolarını gösterdiler. Ustaları bana telefonda yine 2 yıl ücretsiz garanti uzatma teklif etti. Kabul etmedim. Bana abi dolap kalsın sen kullan bölgeye yazayım yenisi gelince değiştiririm dedi. Ben sana nasıl güveneyim dedim kabul etmiyorum dedim. Neyse 15 dakika. Sonra 2 eleman geldi. Dolabı götürdüler. Yeni aynı oyalamalar yazdık geliyor. Gidiyor bir hafta daha geçti. Sonunda dolap geldi kuruldu. Dolaptan memnun değilim. İnox dalgalı dalgalı duruyor. Arçelik'ten hiç memnun değilim. En önemlisi 15 günlük sürede eski dolabımı elden çıkardığım içim bütün yiyeceklerin bozuldu attım yaklaşık 7_8 bin tl lik zararım var. Arçelik müşteri hizmetlerini on kere aradım servisin suçu onlar çözecek dediler. Ne çözen var ne dönüş yapan Yazıklar olsun koskoca Arçelik firmasına ama mağduriyetim giderilene kadar peşini bırakmayacağım. İlçedeki Tüketici Hakem Heyeti'ne de aynı dilekçemi verdim. Çözüm bekliyorum.

08 Şubat 21:58

Arçelik firması güvenilirliğini benim için kaybetmiştir. Asla sözünde durmayan, çözüm üretmeyen müşteri temsilcileri 'tamam tamam halledeceğiz' diyorlar, sonuç sıfır. Beni rezil ettiler. Kimseye Arçelik ürün tavsiye etmem. Ama hakkımı sonuna kadar arayacağım.

05 Ocak 18:19

Arçelik'ten buzdolabı aldım. Tecrübeli servis elemanları benim aldığım model buzdolabını başka müşteri ye kurmuşlar sonra söküp getirdiler ben açılmış dolabı kabul etmedim sonra 8 gün sonra dolap geldi eve getirdiler kurdular baktım dolabın kenarı ezik bunu da kabul etmedim beyefendiler ücretsiz garanti uzatalım teklif ettiler kabul etmedim neyse onu da geri götürdüler bir 8 gün daha geçti bütün yiyeceklerim bozuldu servisten zararımı karşılamalarını talep ettim gidelim marketten ne istiyorsan alalım dediler sonuç yok neyse son gelen dolabın bir tarafı dalgalı kabul etmem dedim baskı hatası bu seri hep böyle dediler ben 15 müşteri hizmetlerini aradım tamam çözeceğiz dönüş yapacağız dediler ne arayan var ne çözen Yazıklar olsun ben 37 bin tl para ödedim. Benim sorunumu çözmedikleri için Arçelik firmasına Yazıklar olsun. Hakkımı sonuna kadar arayacağım. Sosyal medyada sürekli yazacağım sorun çözülene kadar.

11 Aralık 2024 13:01 (Şikayetten 15 saat sonra)
Ertuğrul
09 Ocak 17:54

Arçelik kusurlu olduğu için şikayetime dönüş yapamıyor. Ama her platformda Hakkımı aramaya devam edeceğim. Bem gözümde güveniniz kocaman bir sıfır. Hala önceki şikayetlerime dönüş yapılmadı. Müşteriye cevapsız kalmakta olay kapanmaz. Sonuna kadar hakkımı arayacağım.

Esma
25 Temmuz 2024 11:29
Rukiye sonuçtan çok memnun

Arçelik Buzdolabı Değişim Sorunu

Rukiye
03 Nisan 2024 14:18
"Şikayetimin ardından hemen arandım. Yaşanan sorunu en kısa süreceklerine dair geri dönüş sağladılar. Sorunu özenle dinleyip hemen aksiyon aldılar birkaç saat içinde sorun çözüldü. 3-4 iş günü içerisinde dolabım teslim edildi. Her şey için çok teşekkür ederim kolay gelsin iyi çalışmalar."
Selahattin sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Bilgilendirme Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti: Arçelik Buzdolabı Değişim Süreci

Selahattin
30 Ocak 15:36