Sevinç sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Bulaşık Makinemin Değişimini İstiyorum.

Sevinç
30 Nisan 2024 10:43

Arçelik marka bulaşık makinem garanti süresi içinde sürekli arıza vermiştir. Birçok kez parça değişimi olmuştur. En son servis kaydını değişim talebiyle açtım fakat servis gelip gerekli kontrolleri yaptıktan sonra bulaşık makinesinde sorun olmadığını ve değişim talebimin onaylanmadığını söyledi. Bulaşık makinemi aldıktan 32 gün sonra arıza vermiş olup parça değişimi olmuştur. Bizim 6 ay içinde iade hakkımız varmış. Ben bu hakkımı bilmediğim için iade talebinde bulunmadım. Fakat bulaşık makine 6-7 defa arıza verdi. 2 kez atölyeye gitti parça değişimi oldu. Ve bulaşık makinem hala temiz yıkamıyor Fakat servis makinemde sorun olmadığını söylüyor. Eğer sorun varsa videolu veya resimli delil göstermemi istediler. Ben video çektim. Makinem yoğun programda deep clean özelliğinde çalıştırdığım halde çıkan pis bulaşıkları videoda görebilirsiniz. Makinem sürekli arıza verip parça değişimi yapıldığı için ve onca parça değişimine rağmen makinemin hâlâ temiz yıkamadığı için değişimini talep ediyorum.

30 Nisan 2024 12:50 (Şikayetten 2 saat sonra)

Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Bulaşık Makinesi Arıza Ve Değişimi

Gürkan
14 Kasım 2023 19:44
Sezen sonuçtan hiç memnun değil

Beş Aylık Bulaşık Makinesi Sürekli Arızalanıyor, İade Talep Ediyorum

17 Ağustos 2025 10:56
1755443127800.img-7621.jpg
Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

Gülcan
24 Kasım 2023 22:41
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2024 21:41

22 Ocak 2024 14:31