İlhan sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Beyaz Eşyalarla Yaşanan Büyük Hayal Kırıklığı

Arçelik Beyaz Eşyalarla Yaşanan Büyük Hayal Kırıklığı
İlhan
28 Ağustos 2024 16:08

Arçelik markasından 13 sene önce evlenirken bütün eşyalarımı aldım. 5. senede bulaşık makinesi, 7. senede çamaşır makinesi bozuldu ve başka marka aldım, ürünleri çöpe attım. Şimdi ise buzdolabı arızalandı; ne dondurucu ne de soğutucu kısmı çalışmıyor. Servis geldi ve bir parçanın üretilmediğini, yani yedek parçasının olmadığını söyledi. Firmaya ileteceklerini, yedek parçayı temin edebilirler mi diye soracaktı. Arçelik aradı bizi; neymiş, ürün demode ürünmüş ve üretimi olmadığı için parçası yokmuş. Dolap çöp yani. Peki, sorarım firmaya: Yedek parça garantisi vermediğiniz ürünü neden satıyorsunuz, neden mağdur ediyorsunuz bizi? Demek ki sizden alınan bütün beyaz eşyaların 10 yılı dolunca yedek parçası üretilmeyecek. İnsanlar neden alsın sizin ürünlerinizi? Ben zaten aldığıma senelerce pişman oldum. Arçelik'ten kim eşya alacaksa zaten asla sizi önermiyorum. Alacakları bile vazgeçiriyorum. Şimdi bunu kanıtladınız, arkasında duramadınız. Ürünler neden satışa sunuluyor? Parça temin edilemeyecekse neden üretiyorsunuz? Mağdur ettiniz. Kaç kişi var acaba bizim gibi?

29 Ağustos 2024 12:09 (Şikayetten 20 saat sonra)

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Beyaz Eşya Kabusu: Ses, Su Ve Soğutma Sorunları

03 Ocak 04:16
Müslim sonuçtan hiç memnun değil

Müslim
09 Ekim 2023 23:02

Tuğba
10 Haziran 2024 13:31

25 Aralık 2023 14:24
Murat sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2023 19:30
Arçelik Kategorileri