Sıddık sonuçtan hiç memnun değil

Akbank'ta Güvenlik Blokesi Ve İletişim Sorunları

Akbank'ta Güvenlik Blokesi Ve İletişim Sorunları
02 Kasım 2024 00:04

Merhabalar, yıllardır Akbank'ın hem bireysel hem de ticari müşterisiyim. Bireysel kredi kartımla yüksek tutarda bir işlem yaptım, ancak işlem reddedildi. Sonrasında müşteri hizmetleri beni aradı ve güvenlik amaçlı işlemi benim yaptığıma dair onay verdim. Ardından mobil bankacılığa giriş yapmaya çalıştım fakat giriş yapamadım, uyarı aldım ve kartım kapatıldı. Müşteri hizmetlerini aradım, şubeye yönlendirdiler. Şubeye gittim ve şube, blokeyi kaldırdığını ve onayladığını söyledi. Ancak müşteri hizmetlerini aramam gerektiğini belirtti. Müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum ve oradan da bloke yemişim. 700 bin ₺ limitli kartım var, sürekli kullanırım ve düzenli öderim ama bu sorundan dolayı ne işlem yapabiliyorum ne de kredi kartı borcumu ödeyebiliyorum. Mecburen başka banka kredi kartını kullanmak zorunda kalıyorum. Kimse ilgilenmiyor ve son çarem buraya yazmak oldu. Ne şube yardım ediyor ne de müşteri hizmetleri. Bunun derhal çözülmesini istiyorum. Umarım bir sonuç alırım, aksi takdirde 3 gün içinde bireysel ve ticari hesaplarımı kapatacağım.

29 Mart 2025 00:50

Akbank'tan henüz dönüş yok

20 Şubat 2024 00:58

Yasin
04 Kasım 2024 16:31

Hasan
11 Ekim 2024 20:14
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

Kerem
10 Aralık 2024 01:51
Akbank Hesap Blokesi Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet!
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Yurt Dışında Hesabımı Bloke Etti.

28 Mart 2024 21:40
Akbank Yurt Dışında Hesabımı Bloke Etti.

Akbank Kategorileri