Yunus sonuçtan çok memnun

Akbank Mobil Bankacılık Güvenliği Hakkında Endişelerim

Akbank Mobil Bankacılık Güvenliği Hakkında Endişelerim
24 Mayıs 2024 17:22

22.04.2024 tarihinde mobil bankacılığıma yetkisiz kişiler tarafından erişim sağlandı. Beni Akbank güvenlik merkezinden aradıklarını söyleyerek, 4242525 numaralı telefondan arayıp mobil şubeme başkası tarafından girildiğini ve kredi başvurusunda bulunulduğunu belirttiler. Bu işlemi iptal edeceklerini söylediler. Bankanın sistemini kullanarak mobil şubeme bildirim onayı göndererek bu işlemi gerçekleştirdiler, ancak yaptıkları işlem krediyi onaylatmakmış. Sonrasında ise paramı diğer hesabıma geçirip oradan kendi hesaplarına aktardılar ve beni tam 282.300 TL zarara uğrattılar. Kredi 12 aylık ve ödemesi 36.861 TL. Benim maaşım bu kadar değil. Böylesine büyük bir miktarı şubeye gitsem bana vermezler fakat nasıl olur da mobil şubede onay veriyorlar. Ayrıca bu kişiler bankanın güvenlik duvarını nasıl aşabiliyor? Ya bankanın güvenliği çok zayıf ya da içeriden birileri bu kişilerle ortak çalışıyor. Bunun başka bir açıklaması olamaz. Bu işten kurtulduğumda bir daha asla Akbank müşterisi olmayacağım.

Erkan
Erkan

Geçmiş olsun kardeşim, aynı anlattığın gibi benim başıma geldi, birlik olalım ama ben denizci yim karaya çıkıp savcılığa da gidemiyorum, havale yapılan kişi Cihangir canatar mı? Tekrardan geçmiş olsun inşallah paramızı kurtarırız.

Yunus

Yok kardeşim paranın gittiği hesap Şule Orhan isimli bir bayan. Her bilgisi tutuyor ama işin içinde mi bilmiyoruz tabii ki.

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Smssiz Ve Bankaya Gitmeden Kredi Ve Para Çektiriyor. Dikkat.

Fatma
07 Mayıs 2024 12:15
akbank-smssiz-ve-bankaya-gitmeden-kredi-ve-para-cektiriyor-dikkat-1.docx

Muhsin
18 Eylül 2024 09:46
Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

Çağrı
16 Mayıs 2024 13:49