Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
15 Temmuz 2024 16:57

15.03.2024 tarihinde Facebook üzerinden gelen bir linke tıklayarak Akbank'ın 50.000 TL faizsiz kredi teklifine baktım. Daha sonra 0850 640 05 13 numaralı telefondan kendisini Akbank genel merkezinden aradığını söyleyen biriyle konuştum ve kredi hakkında bilgi almak istemediğimi belirterek telefonu kapattım. Yeniden arandım ve yine aynı şekilde kapattım. Sonrasında Akbank'ın 444 25 25 numaralı telefonundan robot asistan tarafından arandım ve kredinin iptali için onay verdim. Onay işleminin hemen sonrasında bankadan 116.750 TL para transferi yapıldığı ve kredinin onaylandığına dair bir mesaj aldım. 444 25 25 numaralı telefonu arayarak kartımı iptal ettirdim. Ancak herhangi bir yetkiliye ulaşamıyorum. Bankanın güvenlik zafiyeti olduğunu düşünüyorum. Akbank internet bankacılığı üzerinden bu kadar büyük meblağların ikinci bir teyit olmadan transfer edilmesini anlamış değilim. Mağduriyetimin banka tarafından derhal giderilmesini istiyorum, aksi takdirde çalıştığım kurumun Akbank ile olan tüm müşteri ilişkilerini iptal etmek ve diğer çalışan arkadaşlarımın da mağdur olmaması için elimden geleni yapacağım.

Sezgin

09 Aralık 2024 01:16

Akbank Müşteri Hizmetlerinin Yanlış Yönlendirmesi

Özge
20 Mayıs 2024 20:20
Mert sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2024 12:24
Akbank Kategorileri