Hülya sonuçtan çok memnun

17 Ağustos 2024 09:46
Hülya'nın Teşekkür Mesajı
“Zaman biraz uzamış olsa da haklının yanında olduğunuz için teşekkür ederim”

Akbank business kredi kartı kullanıyorum. Bilgim harici dün gece (16.08.2024) tarihinde Getir firması tarafından çekimler yapılmış, 30-40 tane mesaj gelmiş. Gece Getir firmasını aradım, bizimle ilgisi yok dediler. Bankayı aradım, banka kartımı iptal etti ancak çekim yapılmış. Acil olarak iptal edilmesini istiyorum. İnternet bankacılığına kapalı olan karttan nasıl çekim yapılır, aklım almıyor. Günlük şifresiz işlem limitinin 1500 TL olduğu söylendi. O zaman niye şifre geldi? Ben şifreyi onaylamadım dediğimde, harcama itiraz formunda belirtin, yardımcı oluruz dediler. Hiçbir güvenlik soruşturmasına maruz kalmadan çekim yapılabilir mi? Limiti yüksek olan business kartımdan daha fazla da çekim yapılabilirdi. Konu ile ilgili acil dönüş bekliyorum.

profile profile
04 Ekim 2024 03:21

Zaman biraz uzamış olsa da haklının yanında olduğunuz için teşekkür ederim

Serkan
Serkan

Bu güvenlik açığı Akbank t. A. S var, Komple Akbank ile ilişiğinizi kesin telefonunuzu gece hacklemişler juzdan vs uygulama tüm bankacılık işlemleriniz deşifre olmuştur Akbank Mağduriyette bilgimiz dışında para kaptirmada 1 numara geçmiş olsun

Hülya

Teşekkür ederim kesinlikle haklısınız tedbirler alindi tarafımca ancak Akbank tan hala ses yok sağlıkla kalın

Hilal
29 Ağustos 2024 18:03
Akbank Şüpheli İşlem Ve Harcama İtirazı
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Oğuz
24 Temmuz 2024 17:35
Nadiye sonuçtan hiç memnun değil

Nadiye
30 Nisan 2024 20:51