Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Sınırsız Red Lite Paketi Hakkında Yanıltıcı Bilgi!

14 Eylül 2024 20:08

Ben 7-8 yıldır Vodafone kullanıcısıyım ve 2023 yılı Ekim ayında Vodafone Sınırsız Süper Paket’e geçtim. Aylık 460 TL ücret o dönemde biraz yüksek gelmişti, kullanmaya başladıktan sonra hızlı internet ve sınırsız kullanım avantajıyla fiyat makul görünmüştü. Ancak 2024 yılı Eylül ayında Vodafone tarafından arandım ve taahhüdümün sona ermek üzere olduğu söylendi. Özel bir kampanya teklif edildi: Aylık 819 TL karşılığında Sınırsız Red Lite paketi. Müşteri temsilcisine iki paket arasındaki farkı sorduğumda, her şeyin birebir aynı olduğunu belirtti. İnternet hızı veya kota gibi konularda endişelerim olduğunu tekrar sordum, ancak bu yeni tarifenin eski tarifemle aynı olduğunu doğruladılar. Kabul ettim ve tarifeye geçtim. Ancak geçen bir haftada iki kez müşteri hizmetlerini aramak zorunda kaldım. Neden mi? İnternet hızım eski tarifemde ortalama 15 Mbps iken şu anki tarifemde sadece 5 Mbps alıyorum ve iki kat daha fazla ücret ödüyorum. Aradığım müşteri temsilcileri, bu yeni tarifenin 5 Mbps kotalı olduğunu söyledi. Telefonun diğer ucunda sinir krizi geçirmemek için kendimi zor tuttum. İki kez sormama rağmen aynı tarife olduğunu iddia ettiler ve iki kat daha fazla para talep ettiler. Şimdi ise bana kotalı olduğunu söylüyorlar. Üstelik sanki aylık 800 TL almıyorlarmış gibi operatör değişikliğinde 300 TL cayma bedeli ödersiniz deyip resmen korkutmaya çalışıyorlar. Acilen bu durumun düzeltilmesini istiyorum eğer ay sonuna kadar Vodafone bu durumu düzeltmezse operatör değişikliği yapmak zorunda kalacağım. Fahiş fiyatlar ödüyoruz ve resmen yanıltılıyoruz.

23 Eylül 2024 14:04

Ben artık bu Vodafone saçmalığına katlanamıyorum ne müşteri temsilcisine ulaşabiliyorum ne derdime çözüm bulabiliyorum haftadır şu Vodafone rezilliği ile uğraşmaktan artık bana gına geldi benim tarifemi değiştirirken bana eksik bilgi verip 2 kat fazla paramı alıp ve hala daha hatalarını düzeltmeden yüzsüz gibi siz seçmişsiniz diyorlar ben artık uğraşmayacağım işi direk mahkemeye götüreceğim bu iş benim için artık para meselesi eğil hak meselesi oldu ben hakkımın bu kadar basit şekilde dalga geçilerek yenilmesine müsaade etmeyeceğim bu şikayetimi okuyan varsa da aklı olan Vodafone kullanmasın müşteri temsilcinin sesi kesiliyor konuşmada koskoca operatör şirketi telefon görüşmesi yapamıyor bir de bizim hakkımız yiyor bu iş artık son noktaya geldi ay sonuna kadar ya sorunumu çözersiniz ya da mahkemede görüşürüz

18 Eylül 2024 14:06

Ben 14.09.2024 tarihinde buradan Vodafone hakkında şikayetimi dile getirmişti ve bana çözüm için ulaşacaklarını söylediler bir sonraki gün arandım bende sevinmiştim sorunum çözülecek diye lakin yine her zaman ki Vodafone saçmalığı sorunun ne olduğunu bilmeyen ve çözmeye yetkisi olmayan bir müşteri temsilcisi aradı ben artık gerçekten sıkıldım bir haftada Vodafone ile 5 kere görüştüm ver her seferinde dalga geçer gibi ilgileniyoruz sorununuz iletildi diyorlar tarifeme geçeli 2 hafta oldu neredeyse ama 2 haftada ne heves kaldı ne istek 800 Tl verip resmen dolandırılıyorum bu internet hızıyla ne işlerimi yapabiliyorum ne de eğlenebiliyorum üstüne bir de bir öğrenci olarak 800 Tl veriyorum yani bu bir insanın uğraşmaması gereken bir şey hem parasını veriyorum hem de hizmet alamıyorum yani resmen rezillik öncesinde de belirttiğim gibi ay sonuna kadar süre veriyorum Vodafone eğer derdim çözülmezse hem operatör değişikliği yapacağım hem de Tüketici Hakları mahkemesine başvuracağım beni yanlış yönlendirip paramı alıp ve mağdur bırakmaktan dolayı bu iş madem çözülmüyor uzatalım o zaman benim kaybedecek bir şeyim yok ama önüme imkan gelen her yerde Vodafone'un gerçek yüzünü anlatarak insanların uzak durmasını isteyeceğim

14 Eylül 2024 21:10 (Şikayetten 1 saat sonra)
Hasan
Hasan
15 Eylül 2024 12:44

Bu sabah Vodafone tarafından tekrardan arandım Şikayetvar üzerinden yaptığım şikayet için aradıklarını söylediler bende sonucun ne olduğunu sordum telefonu açarken bana böyle hadsizlik yapılacağını hiç tahmin etmemiştim. Bana bu kullandığım 5mbps kotalı paketin üstüne herhangi bir paket şu an için verilemeyeceğini ve eski paketimin de artık kullanılmadığını söylediler ben kendilerine 3 kere telefonda ve buradan olacak şekilde toplam 4 kere bana eski tarifemin aynısını bana bu tarifenin eski tarifemle aynı olduğunu söyleyerek benim kandırıldığımı dolandırıldığımı söylememe rağmen halen daha bana isterseniz 30GB 40GB tarifeler var diyerek resmen dalga geçiyorlar bana 1 ekime kadar beklerseniz o zaman yeni tarifelerden bakarız diyorlar ben hem boşu boşuna 800 Tl ödeyeceğim 15 gün boyunca hiçbir şey yapılmayan internetle sürüneceğim bir de bir ihtimal zahmet olmazsa benim tarifemi değiştirecekler ben artık gerçekten sıkıldım bu durumdan hatta o kadar sıkıldım ki ilk baştada belirttiğim gibi bu iş ay başına kadar çözülmese sadece operatör değişikliği yapmayacağım üstelik bir de dava açacağım hakkımı arayacağım hani diyorsunuz ya güvenlik için ses kaydı alıyoruz bana tarifenin satıldığı görüşmeyi mahkeme önünde dinleriz beraber bakalım o zaman neler oluyor bu artık cidden son benim için hem paramızı hem zamanımızı çalıyorsunuz ve karşılığı ise hadsizlik dolandırıcılık cidden yazık yanı 8 yıllık kullanıcınıza reva gördüğünüz bu ise cidden yazık

Erdem sonuçtan hiç memnun değil

28 Ekim 2024 21:55
Vodafone Sınırsız Red Lite Paketinde Ani Hız Düşüşü Mağduriyeti