Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Para Alıp Eksik Kullanım Hakkı Veriyor Ve Bilgilendirme Eksik

18 Mayıs 2024 03:13

İnternet paketiniz bitmiştir diye gelen mesaj üzerine yanımda uygulamasından tek seferlik 15 GB internet paketi almaya çalıştım. 4 kere denedim fakat uygulama paketi yansıtmadı ve işleminizi şu an gerçekleştiremiyoruz uyarısı verdi. Daha sonra 12 ay tekrar eden 15 GB olan paketi inceledim ve altında çıkan maddeler sırasıyla
•30 gün boyunca geçerlidir
•12 ay boyunca tekrar eder
•paket fiyatı 200 TL dir
•12 ay bitmeden aboneliği iptal ederseniz 200 TL yerine 235 TL cayma bedeliyle ödeme yansıtılır
yazıyordu. Paketi satin aldıktan sonra kontrol ettiğimde 15 GB yerine 6.8 GB yansımış olduğunu görüntüledim. İnternet sitesi üzerinden giriş yapıp kontrol ettim yine aynı sonucu verdi ve ayrıca kendi tarifime ait olan 20 GB internet hakkımdan 8 GB kaldığını görüntüledim. Madem internetim bitmemişti neden bitti mesajı atıldı. 15 GB ek paket aldığımda neden 6.8 GB yansıtıldı. Müşteri temsilcisi ile yaptığım görüşmede ek paketin tarife bitiş gününe kadar olan kısmın verildiği söylendi fakat bilgilendirme kısmında bu tarz bir cümle yazmıyordu. Ücretimin iadesini talep ettim ve iade yapılmadığını, paketin iptal edilebileceği fakat o zaman dahi ücret iadesi olmadığı ve almış olduğum interneti kullanamadığım söylendi. Günlük olarak yanmış lakin yarım saat bile geçmeyen ben temsilci ile görüşme sağladım. Hem eksik bilgi verip para alıp hem de ücret iadesi yapmıyorsunuz. Kendi yapmış olduğunuz internet sitesiyle gelen mesajlarınız dahi uyumlu değil. İnternetim varken bir anda bitiriyorsunuz. Ben ücretimin iade edilmesini istiyorum. Ayrıca gecen ay adıma buna benzer bir konudan şikayet kaydı açtıklarını söylemişlerdi ama öyle bir kaydımın olmadığını da öğrendim. Temsilciye bağlanmam bile 15 dakikamı aldı. Vodafone müşterisi olmaktan hiç memnun değilim kesinlikle başka bir operatöre geçiş yapacağım.

18 Mayıs 2024 04:09 (Şikayetten 56 dakika sonra)
20 Mayıs 2024 12:18
20 Mayıs 2024 13:38
Hasan
Hasan
20 Mayıs 2024 13:41

Yardımcı oldukları tek konu 35 TL lik cayma bedelinin iptali oldu. Vodafone tamamen pişmanlıktır sadece alabilecekleri parayı alma peşindeler

Melis sonuçtan çok memnun

30 Aralık 2023 21:44
"Hızlı bir şekilde problemimi çözdüğü için Esma Hanım'a çok teşekkürler 🙏🏻"

16 Eylül 2023 13:49

Pınar