Can sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Özel Numara Rezervasyonunda Büyük Hata

05 Ekim 2024 09:06

Vodafone sitesinden 2000 TL karşılığında özel numara rezerve ettim. Daha sonra paket seçerek mağazadan teslim seçeneğini işaretledim. Her şeyi iyi ilerlerken mağazadan hattı almaya gittiğimde,
Ayda 1 tane rezerve hakkım varmış. Tekrar rezerve de edemiyorum.
Yapılan geri dönüş hat kuryedeymiş. Sürekli mesajlar geliyor. Kurye şu tarihte geliyor diye.
Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

05 Ekim 2024 08:41

Vodafone İnternet sitesinden 2000 TL karşılığında özel numara rezerve ettim. Daha sonra paket seçerek mağazadan teslim seçeneğini işaretledim. Her şeyi iyi ilerlerken mağazadan hattı almaya gittiğimde, Hattın 7 aydır başka bir şahıs üzerine kullanımda olduğu söylendi. Başka bir numara ile devam etmem gerektiği söylendi. Ayda 1 tane rezerve hakkım varmış. Tekrar rezerve de edemiyorum. Müşteri hizmetleri ile görüştüm durumu ilettim. 48 saat içinde sorunun çözüleceğini ve bana geri dönüş yapılacağı söylendi. Yapılan geri dönüş hat kuryedeymiş. Sürekli mesajlar geliyor kurye şu tarihte geliyor diye. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

05 Ekim 2024 10:07 (Şikayetten 1 saat sonra)
05 Ekim 2024 10:25

Ben başka bir operatör kullanıyorum ve şu an Vodafone'dan özel ücretli numara almak istiyorum fakat aylık rezerve hakkım bu tatsız olaydan dolayı bitti. Bana aylık numara rezerve hakkı açılmasını talep ediyorum

05 Ekim 2024 13:57
06 Ekim 2024 10:24

Telefonda görüştük ama hala sorunum çözülmedi. Sadece 1 rezerve hakkı verseniz yetecek

07 Ekim 2024 19:17

Geri aradılar 48 saat içinde çözülür diye hala değişen bir şey yok

Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Rezerve Ettiğim Numara Başkasına Satılmış

20 Ocak 2024 12:41
Vodafone Rezerve Ettiğim Numara Başkasına Satılmış
Umutcan sonuçtan çok memnun

Umutcan
30 Aralık 2024 14:03
"Çok teşekkür ederim"
Göktuğ sonuçtan hiç memnun değil

Göktuğ
07 Mart 2024 20:19