Vodafone Hattım Ödendiği Halde Neden Kapalı?

12 Aralık 2024 15:06

Vodafone ait kullandığım şahsi hattım var 3 aydır bunu kullanıyorum. Hattımın faturasını ödemiş olduğum halde hattım kullanıma kapatıldı. Müşteri hizmetlerini aradım ve bana evrak eksikliğinden dolayı kapatıldığını söyledi ve en yakın Vodafone bayisine gidip eksik olan evrakları tamamlamamı söyledi. Gittim ve bayideki beyefendi bunun bayiden yapılmadığını ve müşteri hizmetlerinden mail adresini alıp oraya eksik olan evraklarımın resmini göndermemi söyledi. Tekrardan müşteri hizmetlerini aradım ve bana öyle bir şeyin mümkün olmadığını söyledi. Uzun ısrarlarımın sonunda mail adresini söyledi. 2 gün önce verilen maile istenen gönderdim ve hala şahsıma bir geri dönüş olmadı. Hattımı kullanamamaktayım. Bu konuyla ilgili yetkili kişilerin ilgili işlemleri yapmasını rica ediyorum.

16 Aralık 2024 11:28

"Vodafone ait kullandığım şahsi hattım var 3 aydır bunu kullanıyorum. Hattımın faturasını ödemiş olduğum halde hattım kullanıma kapatıldı. Müşteri hizmetlerini aradım ve bana evrak eksikliğinden dolayı kapatıldığını söyledi ve en yakın Vodafone bayisine gidip eksik olan evrakları tamamlamamı söyledi. Gittim ve bayideki beyefendi bunun bayiden yapılmadığını ve müşteri hizmetlerinden mail adresini alıp oraya eksik olan evraklarımın resmini göndermemi söyledi. Tekrardan müşteri hizmetlerini aradım ve bana öyle bir şeyin mümkün olmadığını söyledi. Uzun ısrarlarımın sonunda mail adresini söyledi. 2 gün önce verilen maile istenen gönderdim ve hala şahsıma bir geri dönüş olmadı. Hattımı kullanamamaktayım. Bu konuyla ilgili yetkili kişilerin ilgili işlemleri yapmasını rica ediyorum" Bu konuda şikayetimi dile getirdim. Aksi yönde Vodafone bana cevap olarak aradık ulaşamadık dedi. Ve başka bir evrakın daha eksik olduğunu söyledi hattım hala kapalı açılmasını rica ediyorum. Ardık ulaşamadık diye bir cevap vermeyin lütfen.

12 Aralık 2024 15:39 (Şikayetten 33 dakika sonra)
13 Aralık 2024 12:19

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

13 Aralık 2024 16:50

Aranmadığım halde arandı deyip üstüne üstlük bir de başka bir eksik evrak olduğunu söyleyip tekrardan Vodafone bayisine yönlendiriyorsunuz bu mu çözüm

Caner sonuçtan çok memnun

Serkan
28 Şubat 2025 09:34
Erkan sonuçtan çok memnun

18 Mart 2025 11:32
"Hızlıca aksiyon alındı teşekkürler"
Rukiye sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Hat Kısıtlaması: Kimlik İşlemleri Ve İletişim Sorunları

Rukiye