Hatice sonuçtan çok memnun

Vodafone Faturasızdan Faturalıya Geçemiyorum

07 Aralık 2023 19:30

Faturasız hattımdan faturalı tarifeye geçmek istedim. Vodafone yanımdadan geçebileceğim tarife gözükmüyor. Telefonumu kullanamıyorum. Vodafone müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım bir çözüm bulamadılar. Bu konu hakkında yapılabilecek bir durum yokmuş illa operatör mü değiştirmek gerek

06 Ocak 2024 12:46

Vodafone faturasız hattan faturalı hatta geçmek istiyorum. Bundan 1 ay önce aynı talepte bulunduğumda şu an bunu gerçekleştirmedikleri için firma bana promosyon vermişti ve 1 ay sonra kendileri geri dönüş yapacaklarını söylemişti. Şu an tekrar Vodafone Yanımda uygulamasına baktığımda hattıma uygun faturalı tarife gözükmüyor. 542yi aradığımda işlem yapamayacaklarını belirtiyorlar. Ben faturalı hatta geçmek istiyorum ama kimsenin umurumda değil

07 Aralık 2023 21:51 (Şikayetten 2 saat sonra)
07 Aralık 2023 22:01
07 Aralık 2023 22:25

Oldukça açıklayıcı yardımcı ve çözüm odaklıydı ilgilenen beyefendi çok teşekkür ederim çok memnun kaldım

Mustafa sonuçtan çok memnun

09 Temmuz 2025 14:29
"Müşteri danışmanı çok iyi hizmet sundu çok kibar ve nazikti çok teşekkür ederim"
vodafone-faturasizdan-faturaliya-geciste-tarife-gorunmuyor-musteri-hizmetleri-cozum-bulamiyor-1.jpg
Zehra sonuçtan çok memnun

Faturasızdan Faturalıya Geçişte Çözüm Sunulmuyor, Mağdur Oldum

21 Kasım 2024 02:02
Menal sonuçtan çok memnun

18 Kasım 2024 18:47
"Teşekkür ederim hemen çözüm bulundu."

Vodafone Kategorileri