Vodafone E-sim Fiziki Sim Aynı Anda İnternet Kullandırma Sorunu

19 Nisan 2024 16:24

Vodafone'un hizmetlerinden memnun kalmadığımı belirtmek istiyorum. Müşteri temsilcileri, iletişim sırasında yeterli yardımı sağlamıyor ve telefonları beklenmedik bir şekilde kapatıyorlar. İki adet hattım bulunmakta: biri fiziksel sim kart, diğeri ise e-sim. Fiziksel sim kartımdaki internet paketim bitmek üzereyken e-sim'e geçiyorum. Ancak Vodafone, fiziksel sim kartımdaki internetin tükenmesine sebep olup, ek paket satın almamı sağlıyor.

Aynı zamanda e-sim'deki internet paketimi de hızlı bir şekilde tüketiyor. Hangi sim kartın aktif olduğunu kontrol etmeme rağmen, her iki hattın internetini de aynı anda tüketiyor ve sürekli olarak ek paket satın almama neden oluyor. İlk başta bir müşteri temsilcisi yardımcı olmuştu ancak sonrasında diğer temsilciler, sorunu çözmek yerine cihazımda problem aradılar ve telefonumun bozuk olduğunu öne sürdüler.

Oysa ki telefonum yeni ve iPhone 14 Pro max modelini kullanıyorum. Sorunun kabul edilmediğini ve sürekli olarak bana atfedildiğini gözlemliyorum. Bu durumun düzeltilmesini talep ediyorum ve sürekli olarak faturama eklenen gereksiz ücretlerden dolayı rahatsızım. Bu sebeplerden ötürü Vodafone'u kullanmayı tercih etmiyorum.

19 Nisan 2024 17:19 (Şikayetten 54 dakika sonra)
25 Nisan 2024 16:49

Kıymet sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone E-SIM Sorunu İçin Online Destek Yetersizliği Ve Mağduriyet

Kıymet
05 Kasım 2025 00:59

21 Ocak 2024 21:10
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 02:56

18 Kasım 2023 22:28