Ramazan sonucu yetersiz buldu

Vodafone Don't Worry Be Happy

Ramazan
18 Mayıs 2024 11:28

11.05.2024 tarihinde yeni hat başvurusunda bulundum. Maalesef, 12'sinde bir çalışan gelerek evrakları imzalattı ve SIM kartı teslim etti. Önceki gün başvurumu internet üzerinden yaparken bir numara seçtim, başvuru sırasında herhangi bir ücret yansıması görünmedi. SIM kartım teslim edilmeden birkaç saat önce başka bir Vodafone çalışanı beni arayarak kimlik bilgilerimi sordu. Neden sorduğunu sorunca 'Başvurunuzla alakalı' dedi. Kendisine müracaat esnasında kimlik bilgilerimi yazdığımı ve SIM kartı teslim edecek kişiye kimliğimi ibraz etmem gerektiğini, adıma düzenlenmiş bir fatura da ibraz edeceğimi bildiğimi, kendisinin sormasının alakasız olduğunu belirttim. Bu arkadaş da 'Tabii ki haklısınız' diyerek konuşmayı sonlandırdı. Aradan 24 saat geçti, hat aktif olmadı. 48 saat geçti, olmadı. Müşteri hizmetlerini aradım, tam 45 dakika sonra bağlanabildim ve 'Biraz karışık, ben sizi arayacağım' diyerek kapattı. Sonradan beni aradı ve aktivasyon sürecinin 3 gün süreceğini, beklememi söyledi. Tamam dedim. Ertesi gün 25 dakikalık beklemeden sonra neden aktif edilmediğini sorduğumda işlemlerin yapılmadığını, aktivasyon sürecinin tekrar baştan başladığını söylediler. Bugün ayın 18'i ve Yanımda uygulamasını yükledim. Hat aktivasyonu için başvurduğum numarayla Yanımda uygulamasına giriş yapmamı ve 'SIM kartımı aldım' diyerek geri kalan adımları tamamlamamı söyleyen bir pencere, Vodafone'un mantığıyla harmanlanmış; ancak açılmayan hatta gelmeyen SMS ile nasıl yapabileceğimi düşünmediği bir uygulama penceresinden de hattı aktif edemeyeceğimi anladım. Başvuru durumuna baktığımda ise başvurumu kendim haberim olmadan iptal ettiğimi öğrendim. Yani şaşkınlık içindeyim, başka da bir şey demiyorum, adeta bir komedi mecmuası. Endişelenmeyin, mutlu sona ulaşacağız.

18 Mayıs 2024 12:12 (Şikayetten 44 dakika sonra)

Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Online Satışta Aktivasyon Sorunu

19 Kasım 2024 20:40
Özgül sonuçtan hiç memnun değil

Özgül
26 Ağustos 2024 17:41

14 Ağustos 2024 14:27
Sezgin sonuçtan hiç memnun değil

Sezgin
16 Temmuz 2024 11:33