Atakan sonuçtan çok memnun

26 Mart 2024 10:40
Atakan'ın Teşekkür Mesajı
“Büşra hanıma teşekkür ederim, sürecin takipçisi olarak sorunu çözüme ulaştırdı.”

Hattımı Şubat 2024 'de Vodafone'ye taşıdım. Seçtiğim paket Bütçe Dostu Kampanyasıydı, kampanya dahilinde Vodafone'un 6 ay boyunda 100TL Vodafone Pay hediyesi vardı. İlk ay 100TL hediyemi alabildim fakat sonraki ay Tobi'den bir türlü olumlu cevap alamadım. (görseller ekte mevcut) Konuyla ilgili Vodafone müşteri hizmetlerini aradım ilk aradığımda bir hanımefendiyle görüştüm bana Tobi'ye güncelleme atıyorum Vodafone yanımda uygulamasını silip tekrar yükleyin düzelecek dendi, söylenenleri yapmama rağmen bir çözüm olmadı. Sonrasında tekrardan müşteri hizmetleri ile görüştüm bir beyefendi bana 0850 549 0542 numaralı numarayı aramamı istedi fakat verilen numara Vodafone'nin satış kanalı olduğu için oradakilerde yardımcı olamadılar. Konuyla ilgili gerekli çözümün sağlanmasını istiyorum.

26 Mart 2024 18:28 (Şikayetten 7 saat sonra)

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

26 Mart 2024 18:35
Vodafone Bütçe Dostu Kampanyası

Tarafınızdan bana bir arama gerçekleşmedi veya cevapsız bir çağrım olmadı, tekrar telefon aracılığıyla iletişime geçer misiniz? Tobi ile sorunumu çözemiyorum sürekli aynı cevabı veriyor.

28 Mart 2024 15:30

Büşra hanıma teşekkür ederim gerekli kayıtları açarak sorunu çözdü.

28 Mart 2024 15:31

Büşra hanıma teşekkür ederim, sürecin takipçisi olarak sorunu çözüme ulaştırdı.

Sedat
19 Kasım 2024 17:25

Duygu
15 Ocak 13:45

Betül
11 Mart 05:14
Batu sonuçtan hiç memnun değil

Batu
16 Temmuz 2024 11:25
Neşe sonuçtan hiç memnun değil

Neşe
12 Temmuz 2024 14:13