Yakup sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Bireysel Abonelik Sözleşmesi

15 Aralık 2023 15:01

Bireysel abonelik sözleşmesi talebinde bulundum fakat hiçbir bayi vermiyor. Müşteri hizmetlerinin aranmasını ya da online Self Servis üzerinden alınabileceğini söylüyorlar. Müşteri hizmetleri e-posta adresimi istiyor, veriyorum. Onay e-postası geliyor, onaylıyorum. 24 saat içinde e-posta olarak sözleşmenin geleceğini söylüyorlar ancak 3 gündür yok. Online self servisten de alınamıyor. 'Yapılacak incelemeler sonucunda SMS geldikten sonra alabilirsiniz' şeklinde bir uyarı veriyor. Günler geçiyor fakat herhangi bir sonuç yok. Bu durumdan rahatsız olan sadece ben değilim. Diğer hatlarımdan da denedim ve her arkadaşıma da denemeleri için söyledim, ancak henüz sözleşme alabilen olmadı. Böyle bir durumla karşılaşmadım, mağdur durumdayım. Sistemle alay edildiğini düşünüyorum. Buradan herkesi uyarıyorum, Vodafone'a geçmeyin, memnun kalmadığım bir sistemleri var.

15 Aralık 2023 17:37 (Şikayetten 2 saat sonra)
15 Aralık 2023 20:25
18 Aralık 2023 12:24

Evet aradınız görüşme sağladınız. Hala benim sözleşmem gönderilmedi. 24 saat içinde iletiyoruz dediniz hala yok. Buraya yazdığınız cevapta yanımda uygulamasının ve vodafone.com.tr nin linklerini vermişsiniz. O linklerin hiç biri bireysel abonelik sözleşmesi konusunda işe yaramıyor. Ben ilk adım olarak o linkleri ve müşteri hizmetlerini aradım zaten. En son bu platforma şikayet etmek zorunda kaldım.

20 Aralık 2023 08:53

Dört gözle beklediğim mail geldi. Teşekkür ederim

04 Ekim 2024 20:34

İklim
25 Ağustos 2023 21:45

25 Kasım 2023 01:06
Rümeysa sonuçtan memnun

Rümeysa
16 Mayıs 2024 14:43
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Bireysel Abonelik Sözleşmem Günlerdir Ulaştırılamıyor, Mağduriyetim Artıyor

12 Temmuz 2025 02:18
bireysel-abonelik-sozlesmem-gunlerdir-ulastirilamiyor-magduriyetim-artiyor-2.pdf
bireysel-abonelik-sozlesmem-gunlerdir-ulastirilamiyor-magduriyetim-artiyor-1.pdf
Vodafone Kategorileri