Vodafone Açma Kapama Ücreti

02 Temmuz 2024 00:14

Vodafone hattımın otomatik ödemesi gerçekleşmediği için kapanan hattımı aynı gün ödemesini yaparak görüşmeye açtım, ancak bir sonraki faturama 142 TL açma ücreti yansıtılmış. Durumu izah etmek ve itiraz için defalarca müşteri hizmetlerini aramama rağmen Tobiyi bir türlü aşıp derdimi anlatacak muhatap bulamadım. Bahsi geçen ücretin iadesini rica ediyorum.

06 Temmuz 2024 17:38

Aramış olmak için arandım, herkese söylenen sıradan cümleler söylenip yapacak bir şey olmadığı belirtilerek mükemmel bir çözüm (! ) ürettiler. Onlar çözemeyeceklerse nereye müracaat etmem gerektiğini sorarak görüşme sonlandırıldı. Üstelik mesai sonuna yaklaşıldığı için arayan görevlinin azarlaması şikayetin kazancı olarak yansıdı bana. Kısacası çözüm değil, rezalet!

02 Temmuz 2024 00:34 (Şikayetten 20 dakika sonra)
02 Temmuz 2024 13:37

Degerli musterimiz, ilettiginiz sikayetinizin sonucu hakkinda bilgilendirmek icin sizi Vodafone Cozum Merkezinden aradik ancak ulasamadik. Gun icinde tekrar arama yapilacaktir. Cozum saglayabilmemiz icin aramayi cevaplamanizi rica ederiz.

02 Temmuz 2024 18:30
02 Temmuz 2024 21:18

Açma kapama ücretiyle ilgili şikayetime verdiğiniz çözüm gerçekten harikaaaa (! ) Bu ne dahice bir çözüm ve cevap sizi tebrik etmemek elde değil (! ) Ne diyorsunuz siz yaaaaa

Burak
Burak

Faturanın ödemesini geciktirmezsen yansımaz o ücret sorun otomatik ödemedeyse bankayla konuş artistlik yapma

Hayati
31 Temmuz 2023 20:59

18 Aralık 2024 16:18
Yener sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 12:41
Vodafone Kategorileri