Arkadaşımı Vodafone Yanımda'ya Davet Ettim Ama İnternetim Gelmedi

Mahmut
09 Ekim 2023 00:29

Vodafone arkadaşını davet et 9 GB kazan kampanyasından yararlanmak için arkadaşlarıma Vodafone yanımda uygulamasını tavsiye edip uygulamayı indirttikten sonra da kaydettim fakat bana hiçbir şekilde kampanyadan yararlanabilecek internet gelmedi sizden ricam en kısa sürede bu soruna çözüm bulmanız temenniyle hayırlı işler hayırlı günler dilerim.

09 Ekim 2023 11:28 (Şikayetten 10 saat sonra)
09 Ekim 2023 19:33

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak size yardımcı olabilmek için aradık ancak bize iletmiş olduğunuz irtibat numarasından ulaşamadık. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

10 Ekim 2023 14:25

10 Ekim 2023 19:03