Vivense'den Ürün Aldığıma Pişman Ettiniz...

16 Şubat 2024 14:27

Yaklaşık beş ay önce satın aldığım sekizli Minar marka gardırobun kurulumu tamamlanmadı. On defa evime ekip geldi ancak çözüm üretilmedi. Son gelen ekipten sonra tekrar sipariş kaydı oluşturdular ama satış sonrası desteği aradığımda artık böyle bir hizmetten faydalanamayacağımı öğrendim. Ayrıca son eksik siparişi iptal etmişler, bunun nedenini merak ediyorum. Hem ürünü kuramayın, hem eksik parçalarınız olsun, hem de destek ekibi yollamayın. Üstelik gelen ekipler duvar boyamı mahvetti. İsim vermek istemiyorum ancak sözde sorumlu müdürünüz masrafların karşılanacağını belirtmesine rağmen beş ay geçti ve hala boya masraflarım giderilmedi. Kurulamayan gardırobuma mı üzüleyim, evime verilen zarara mı üzüleyim, anlamış değilim. Acilen problemlerin çözülmesini talep ediyorum. Vivense gibi bir firma beş ayda bir dolabı kuramıyorsa, firmanın büyüklüğünü ve müşteri memnuniyetini sorgulamak durumundayım.

16 Şubat 2024 15:22 (Şikayetten 54 dakika sonra)

Merhaba, Siparişinizi kontrol ederek size daha detaylı bilgi verebilmek için sipariş numaranızı veya siparişe kayıtlı iletişim bilgilerinizi (telefon - mail adresi) bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

15 Mart 2024 10:51

Merhaba, İletmiş olduğunuz sorunlar çözülmüştür. Güzel günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

14 Eylül 2024 22:09

Hiçbir çözüm getirmediniz burada yanıltıcı yalan cevap vermeyin bir ürün için 50 defa görüştük evime zarar verdiniz gittiniz.

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
06 Eylül 2023 23:39
Vivense'nin Yaşattığı Mağduriyet
Vivense'nin Yaşattığı Mağduriyet

Vivense'den Aldığım Gardırop Hatalı Çıktı

Şermin
03 Ağustos 2023 10:33
Banu sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2023 10:22
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
31 Ocak 2024 04:28
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Cihan
18 Ekim 2023 14:31