Büşra
27 Ekim 2023 11:19

Lizbon koltuk takımı aldık. 2 yılı tamamlamadan koltuklarda oturma ve sırt kısmında çökme, orta kısımda ayrılma ve döşeme renginde değişme oldu. Bu yüzden Satış danışmanı ile görüşüp koltukları gönderelim denildi. Ekip geldi götürmek için resmen yerde sürüklenerek götürüldü. Koltuklar 1 ay içinde geldi fakat eski haline bile razı oldum. Çünkü sürüklenen koltuklarımın rengi daha da solmuş kirlenmiş halde geldi. Kirlenmesinin yanında koltuk başları gıcırdaması da olmuş dedim ya daha kötü geldi diye gerçekten öyleydi. Yapılan işlem sadece oturma yerleri şişirilip gönderilmiş o bile kötü görünüyordu sadece göz boyaması yapılmış. Koltuk kırlentleri de gittiği halde hiçbiri gelmedi. Böyle bir sorumsuzluk olmaz. Tekrar başvuru yaptık tespit ekibi gelip yenisi gelmesi gerektiğini söyledi. Ama 20 gündür hiçbir şey olmadı. 3-4aydır mağdurluğuma mı üzüleyim. Şirketin sağlam olmayışına mı sinirleneyim. Bir an önce koltuklarımın yenisinin gelmesini istiyorum.

27 Ekim 2023 12:13 (Şikayetten 54 dakika sonra)
27 Ekim 2023 12:43

Merhaba, Mail üzerinden tarafınıza dönüş yapılmıştır. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

22 Ağustos 2023 10:28
Vivense Lizbon Koltuk Takımı Aşırı Kalitesiz Pişmanlık

Derya
10 Haziran 2023 19:31

30 Mart 2024 21:36
Vivense 2 Aydır Mağdur Ediyor
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2024 14:57

Özlem