Canan sonuçtan çok memnun

10 Mart 2024 12:42
Canan'ın Teşekkür Mesajı
“Tekrar ekip gelip tamiratı halletti, çok teşekkür ederim”

Vivense'den Eti Genç Odası Mobilya seti aldık. Daha 6 ay olmadan gardırop menteşesi, 1 yılı dolmadan da baza parça vidaları kendi yuvalarını parçalayarak fırladı. Hem Malzeme hem de montaj metodu kusurlu... İkisinin de değişimini talep ediyorum. Ya da nasıl tamir edilecekse edilsin.

11 Mart 2024 11:30 (Şikayetten 22 saat sonra)

Merhaba, Siparişinizi kontrol ederek size daha detaylı bilgi verebilmek için sipariş numaranızı veya siparişe kayıtlı iletişim bilgilerinizi (telefon - mail adresi) bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

19 Mart 2024 14:12

Tekrar ekip gelip tamiratı halletti, çok teşekkür ederim

20 Mart 2024 09:36

Merhaba, İletmiş olduğunuz sorunlar çözülmüş ve memnuniyetiniz sağlanmıştır. Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem dolayısıyla, siz değerli müşterilerimizden gelen bildirimler bizim için çok değerlidir. Anlayışınızdan dolayı teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Burhan
15 Mart 2025 11:56
vivenseden-aldigim-mobilyalar-sorunlu-cikti-3.pdf
vivenseden-aldigim-mobilyalar-sorunlu-cikti-2.pdf
vivenseden-aldigim-mobilyalar-sorunlu-cikti-1.pdf

Kübra
09 Eylül 2023 16:40
Vivense'den Aldığım Ürünlerin Kalitesizliği
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Aleyna
06 Mayıs 2025 23:25
Vivense Köşe Koltuk Ve Gardırop Teslimatında Kırık Parça Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
27 Ağustos 2023 22:45