Ankara Plevne Vivense Eşyaları Hataları İade Sorunları

Ankara Plevne Vivense Eşyaları Hataları İade Sorunları
Mısra
10 Ağustos 16:37

Evin bütün eşyasını Vivense'den aldık bizi mağdur etmekten beter ettiler. Eşyalarda hep defo vardı eşyalar kırık geldi bazısı eksik geldi. Koltuklar boyalı geldi bazılarını iade ettik. Ama 1 aydır para yatmadı. Koltukta değişim yaptık 3 kere hatalı geldi. Muhatap bulamıyoruz. Biz aracı firmayız diyorlar. Yarın düğünümüz var. Biz mart ayında aldığımız eşyalarım ceremesini çekiyoruz! Vivense pişmanlıkmış onu anladık.

22 Ağustos 11:24 (Şikayetten 11 gün sonra)

Merhaba, Siparişinizi kontrol ederek size daha detaylı bilgi verebilmek için sipariş numaranızı veya siparişe kayıtlı iletişim bilgilerinizi (telefon - mail adresi) bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

25 Ağustos 07:39

25 Ağustos 07:40

Merhaba, Siparişinizi kontrol ederek size daha detaylı bilgi verebilmek için sipariş numaranızı veya siparişe kayıtlı iletişim bilgilerinizi (telefon- mail adresi) bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

Naze
23 Mayıs 18:52