Vestel TV'de Üretim Hatası: Ekran-Kasa Boşluğu Sorunu

Vestel TV'de Üretim Hatası: Ekran-Kasa Boşluğu Sorunu
28 Kasım 2024 20:102.938

Vestel 55QA9701 Android TV aldım. Ekran ile kasa arasındaki göz ile görülür boşluk vardır. Yetkili servis geldi. Ölçüm yaptı. Fabrika tarafından durumun normal olduğunu söylendi. Mağazadaki diğer Android TV lerde bu ekran ile kasa arası boşluk yok. Vestel fabrika teknik servisi üretim kaynaklı bu şekilde normal olduğunu belirtti. Vestel'le neden olmasın değil mi. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım. Çünkü hatalarını kabul etmiyor Vestel

29 Kasım 2024 14:53 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Bildiriminizi Müşteri İlişkileri Yetkilimiz ile paylaştık, değerlendirilecektir. Size 7/24 açık olan tüm iletişim kanallarımızı hatırlatmak isteriz. Vestel’de şikayetlerinizin çözümü tüm diğer kanallarımızda da mevcut. Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü

29 Kasım 2024 15:08

Vestel çözüm merkezi aradı ancak çözüme yönelik herhangi bir sonuç alınamamıştır. Fabrika tarafından üretim aşamasında oluşan normal bir durum olduğu söylendi. Kasa ile ekran arasındaki sente ile yapılan ölçümde yaklaşık 29 cm uzunluğunda 0.95 mm boşluk olup o boşluktan toz vs her şey girebilir. Ürünün değişimini talep ediyorum

29 Kasım 2024 17:41

Vestel çözüm odaklı olmadığı için yasal süreç başlatacağım. Hatalı ürünün değişimini yapmıyor.

29 Kasım 2024 22:34

55QA9701 Android QLED Smart TV yi açmak için kumandaya basıyorsun TV nin açılıp kanala geçmek azami 65 saniye. Bu durumu da bildirdik fakat normal dedi servis ve çağrı merkezi. Vestel Android TV alacaklar dikkat etsin

30 Kasım 2024 17:22
Eki aç
Eki aç

Bu boşluğun normal olduğunu söylüyorlar ve hatalarını kabul etmiyorlar.

3 Aralık 2024 01:16

Bestel müşteri hizmetleri ile yapışan görüşme sonucunda herhangi bir gelişme olmadı. Yerli malı diye aldık pişman olduk. Kimseye tavsiye etmiyorum. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım.

4 Aralık 2024 08:06

Değerli müşterimiz, Şikayetiniz için sizinle Çözüm Merkezi ekiplerimiz iletişime geçmiş olup süreciniz detaylı şekilde ele alınmıştır. Sürece Çözüm Merkezi Yetkilimizin paylaştığı şekilde devam edebiliriz. Anlaşınız için teşekkür ederiz. Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü

4 Aralık 2024 12:25

Çözüm merkezi tarafından herhangi bir şey yapılmadı. Ekrandaki açıklığın normal olduğu söylendi. Malının hatasını kabul etmeyip müşterisini mağdur ediyorlar. Ücret iadesi için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumu yapıyorum.

5 Aralık 2024 00:32

Bir daha Vestel mi asla. Vestel çözüm merkezi aradı ancak çözüm yok. Ayıplı mal hatalarını kabul etmiyorlar. Macera aramak isteyenler buyursun alsınlar Vestel. Kimseye tavsiye etmem

5 Aralık 2024 00:39

Müşteri şikayet edince arayarak veya servis yönlendirerek ürünün arkasında durmuş sayılmazsınız. Bu zaten yapmanız gereken bir durum. Asıl iş ürünün hatasını kabul edip müşteri yerine para kaybetmeyi göze almanızdır. Sizden kimse keyfi bir değişiklik istemiyor. Ürünün hatalı olması sebebi ile verdiğimiz paranın karşılığını almak istiyoruz.

Televizyonumda Piksel Patlaması Var, Vestel Fabrikası Sorumluluğunu Kabul Etmiyor

13 Ekim 2023 22:552.101

Henüz 6 aylık televizyonumda piksel patlaması oldu. Özellikle siyah ekranda yeşil nokta çok rahatsızlık veriyor. Ama Ves...

A101 'den Alınan Toshiba TV'nin Vestel Bayii Tarafından Getirilmemesi

24 Temmuz 2023 13:24216

06.07.2023 günü 101 den peşin ödediğim Toshiba TV yi 14 günün sonunda eve gelmişti. Sisli teknik servis tarafından getir...

1 Yorum

3 Nisan 2025 20:29877

Vestel pişmanlığı Vestel’den aldığım 50Q9990 model televizyonun ekranı beş ay önce garanti kapsamında yetkili servis ta...

Vestel Şikayet Var #Vestel #televizyon

19 Temmuz 2024 16:06767

Vestel marka televizyon aldım 3. Yılı dolmadan televizyonda yatay çizgiler çıktı ekranım hasar görmeden cihaz bu sorunu ...

Tümünü Gör
Vestel TV Wewd Uygulamasına Giremiyorum