Seher
31 Aralık 2023 20:53

İyi günler 23 Aralık saat 16.30 civarında Ankara a city AVM üst kat daki Vestel bayisinden revize olmuş Vestel BM 5312 Wi-Fi 5 programlı bulaşık makinesini 9.000 TL'ye satın aldık. Bize Ankara'nın uzak bir ilçesi diye Akyurt ilçesine 1 hafta 10 güne geleceği söylendi. Bugün gelen satın aldığımız ürün servisle birlikte evime geldi ve kurulum aşamasında 1 kova su akıttı altından. Servis in söylediği kazan değişirse ek ücret çıkıyor, değişmez tamir görürse de düzen tutmayacağı yönünde bilgiler verildi iade edin diye söylendi. Aldığım ürünün para iadesini talep ediyorum. Yaptığınız bu saygısızlığın ve mağduriyetimin acilen giderilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurup sizlerle mahkemede görüşmek zorunda kalacağım. Acilen Ankara Ardabey San ve Tic. Ltd şti. A city AVM Vestel bayinden tarafıma dönüş sağlanmasını istiyorum defalarca aramama rağmen 0312 387 26 93 numaralı telefonu kimse bakmıyor. Muhatap bulamıyoruz çok yazık.

02 Ocak 2024 14:19 (Şikayetten 1 gün sonra)

Seher
02 Ocak 2024 21:24

Kesinlikle herhangi bir dönüş tarafımıza sağlanmadı ne para iadesi ne de farklı bir çözüm bulunmadı. Ankara a city AVM deki Vestel den uzak durmalısınız.

Muhammet

Çözümü yapıldı mı acaba Seher Hanım?

Alin sonuçtan memnun

Vestel Bulaşık Makinesi: Çözülmeyen Sorunlar Ve Yanıltıcı Bilgiler

Alin
05 Kasım 2024 12:18
"Makbule Hanım benimle iletişime geçti, ürünün arızasının giderilmesi için teknisyenleri yönlendirdi. Parlatıcı kutusundan dolayı bu sesin çıktığı tespit edildi. Aynı sorunu yaşayan varsa bunu referans olarak alabilirler. Fakat 4. Ayda almış olduğum bulaşık makinesinin sorununun giderilmesi 7 ay sürdüğü ve 6502 sayılı Tüketicinin Korunması hakkında Kanun'un hükümleri gereğince ayıplı ürünün ilk 6 ay içinde değişimi yapılması gerekirken yapılmaması, markaya olan güvenimi zedeledi. Sonuç olarak benimle ilgilenildi ve sorunum çözüldü fakat bu 7 ay sürdü."

Hatice
22 Mart 2024 12:58
Vestel Bulaşık Makinesi Yıkamıyor Kurutmuyor Çözüm?
Gülizar sonuçtan hiç memnun değil

Teşhir Ürün Satışı Ve Kırık Bulaşık Makinesiyle Yaşadığım Mağduriyet

Gülizar