Alin sonuçtan memnun

Vestel Bulaşık Makinesi: Çözülmeyen Sorunlar Ve Yanıltıcı Bilgiler

05 Kasım 2024 12:18
Alin'in Teşekkür Mesajı
“Makbule Hanım benimle iletişime geçti, ürünün arızasının giderilmesi için teknisyenleri yönlendirdi. Parlatıcı kutusundan dolayı bu sesin çıktığı tespit edildi. Aynı sorunu yaşayan varsa bunu referans olarak alabilirler. Fakat 4. Ayda almış olduğum bulaşık makinesinin sorununun giderilmesi 7 ay sürdüğü ve 6502 sayılı Tüketicinin Korunması hakkında Kanun'un hükümleri gereğince ayıplı ürünün ilk 6 ay içinde değişimi yapılması gerekirken yapılmaması, markaya olan güvenimi zedeledi. Sonuç olarak benimle ilgilenildi ve sorunum çözüldü fakat bu 7 ay sürdü.”

Vestel bayisinden Vestel BM 5312 X wıfı Bulaşık Makinesi aldım. Aldığım ilk günden beri makine yıkarken yüksek ses çıkarıyor, bunun yanında 30. Dakikada (videoda görüldüğü üzere) ses çıkarıyordu. Vestel'in kendi sitesi üzerinden servis çağırdım. Gelen servislere değişimin mümkün olup olmadığını sordum. Kendileri bana değişim yapılabilmesi için servisin 3 kez çağırılmış ve sorunun hala giderilememiş olması gerektiğini söyledi. Motor arızası dendi ve sonrasında motor değişti. Fakat sorun hala devam ediyordu. Bu nedenle tekrar servis çağırdım. Gelen servise de aynı soruyu sordum ve kendisi de servisin 3 kez çağırılmış ve sorunun devam ediyor. Olması gerektiğini söyledi. Kendisi sorunun farklı bir parçadan kaynaklandığını söyledi ve onu değiştirdi. Sorun hala çözülmedi. 04.11.24 tarihinde 3. Kez gelen servis sorunun belki 'parlatıcı kutusundan' kaynaklandığını söyledi. Değişim konusunda da hayır ürün değişimi sadece ilk ay içinde yapılır size yanlış aktarılmış dedi. Bugün Vestel müşteri hizmetleriyle konuştuğumda asla böyle bir şey olmadığını, 3 kere servis koşulu ve ilk ay içinde gibi hususların olmadığını söyledi. Servisçi kardeşler madem cahilsiniz insanları yanıltmayın bilgim yok dersiniz. Biz arar sorarız. Her biriniz aynı sorun için farklı hatalı parça buluyorsunuz. Bugün Vestel'den arayan kişiler değişim olması için makinenin servise götürülmesi ve orada incelenmesi, takiben değişim yapılacağını söyledi. Kimsenin dediği birbirini tutmuyor. Ben ürünümün yenisi ile değişmesini talep ediyorum.

06 Kasım 2024 13:17 (Şikayetten 1 gün sonra)
Alin
13 Kasım 2024 20:02

Merhaba, Müşteri temsilcileri benimle iletişime geçti ve Bulaşık makinesi atölyeye götürülerek incelendi. Ardından bana bir sorun olmadığı, makinenin böyle çalışması gerektiği söylendi. Bir arıza tespiti yapılamamasından dolayı, aynı ürün bana geri bu akşam teslim edildi. Makineyi çalıştırdım ve sorun devam ediyordu. Makinelerinizden gelen bu ses normal midir? Eğer normalse bilelim ve bir daha Vestel'den alışveriş yapmayalım ve bunu yayalım. Eğer normal değilse sorunum neden hala çözülmedi? Videoyu sesli bir şekilde izleyin ve siz kendiniz yorumlayın. Sorunumun acilen çözülmesini, makinemin değişimini arz ediyorum. Aksi takdirde bu sorunu daha yüksek ve yetkili mercilere taşıyacağım.

Alin
30 Ocak 13:43

Selahattin

Makineyi aldığımda böyle bir ses yoktu bende de 1:55 dakika kala bu ses 3 tekrar halinde çıkmaya başladı

Jale sonuçtan çok memnun

Jale
14 Kasım 2024 16:48
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Bulaşık Makinesinde Sürekli Ses Problemi Ve Servis Sürecinde Mağduriyet

Fatih
17 Ekim 22:28
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
03 Kasım 2024 03:41