Burak sonuçtan hiç memnun değil

Vestel NFK640 Ex A++ İon Buzdolabı Alarm Arızası

Burak
31 Ocak 2024 21:23

Vestel NFK640 EX A++ İyon buzdolabımız 11.01.2024 tarihinde arıza yaparak alarm vermeye ve soğutmamaya başladı. Arıza kaydı oluşturduk (8099775980 numaralı hizmet kaydı) ve servisin gelmesini bekledik. Servis ilk geldiğinde sensör arızası olduğunu belirterek Vestel Manisa fabrikasından sensör siparişi verileceğini ve maliyetinin 1000 TL olacağını söyledi. Ertesi hafta servis tekrar gelip sensörleri değiştirdiğinde arızanın devam ettiğini fark edince, ürünün panosunun da yandığını ve bunun için 400 TL daha masraf çıkacağını ifade etti. Toplamda 1400 TL'ye sensör ve panonun değişmesi gerektiğini belirtti. Sensör ve pano değiştikten sonra arızanın devam etmesi üzerine, ürün kartının da yandığını ve bunun masrafının 2000 TL olduğunu söyledi. Bugün (31.01.2024) servis tekrar geldiğinde ürün kartını değiştirdi ve toplamda 3400 TL masraf olduğunu bildirdi. Talep ettiğimiz bu hizmet karşısında sabit olmayan fiyatlar ve personelin konuya hakim olmaması bizi gerçekten üzdü. Yaklaşık 20 gündür buzdolabımız çalışmıyor ve her seferinde farklı bir senaryo ile karşılaşmamız müşteri açısından gerçekten kötü bir durum. Yetkili servislerin belirli bir donanıma sahip olmaları gerektiğini düşünüyorum.

04 Şubat 2024 13:16

31.01.2024 tarihinde yetkili servisin 4. Seferde tamir edebildiği buzdolabımız sadece 3 saat çalışıp tekrar arıza moduna geçti. Ürün önce kendiliğinden ekonomi moduna geçti ve sonrasında sr sogutma arızasına geçti. Bir hafta sonra ürünün ilk arızasından bu ayana bir ay geçmiş olacak. Müşteri hizmetlerinin profesyonel ekiplerimiz uzun egitim sonrasında yetkili servis oluyor diye anlattığı ve gelen servisin deneme yanılma arıza aradığı ürün 3 saat normal çalıştıktan sonra tekrar arizaya geçti. Üründe değişmedik parça kalmadı su an gelip hangi parça bozuldu diyecekler açıkçası merak içindeyim. Bir önceki şikayetim de otomatik mesaj ile Vestel tarafında cevaplandı olarak gözüküyor fakat çözüm sundular mi diye düşününce sadece yazdığım şikayetle kaldım diyebilirim. Her yönden hayal kırıklığı oldu bizim için evdeki tüm ürünlerimiz Vestel markaydı ve bundan sonra iki kez düşüneceğim herhangi bir şey alırken Vestel'den.

01 Şubat 2024 09:21 (Şikayetten 11 saat sonra)

Burak
01 Şubat 2024 09:33
Vestel NFK640 Ex A++ İon Buzdolabı Alarm Arızası

Tekrar merhaba şikayetim daha yayınlanmadan servis tarafından tamir edildiği düşünülen buzdolabımız tekrar alarm durumuna geçmiştir. Tamir edilen ürün 3 saat sonra tekrar bozulmuştur ve tekrar servis kaydı açmak zorunda kaldık simdi biz bu buzdolabına nasıl güvenip bir yere gideceğiz?

Momenttech

Ne yazık ki bizde de benzer sorun yaşandı. Çözüm de sunulmadı. İthal, ürünün arkasında duramayan, satış sonrası destek alamadığım bir markayı tercih etmeyeceğim artık. Spot no name üründen farkı yok!

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabında Uzayan Ana Kart Arızası Ve Mağduriyet

Murat
05 Kasım 12:14
vestel-buzdolabinda-uzayan-ana-kart-arizasi-ve-magduriyet-1.pdf
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
31 Temmuz 2024 13:34