27 Ekim 2024 19:40

2023 yılı Nisan ayında almış olduğum Vestel marka KM 9701 model kurutma makinesini aldığım günden bu yana yaklaşık 4-5 sefer yetkili servise göndermemize rağmen cihaz servisten geldikten iki-üç gün sonra yine aynı arızaya devam etmekte. Cihazı her götürdüklerinde cihazın şurası-burası değişti diyerek tekrar kurulum yapılıyor, ne hikmetse tekrar aynı arızayı yaşıyoruz. Bu süreçte mağdur olan biz oluyoruz. Makine her gittiğinde 15 gün sonrasında geliyor ve bu süre zarfında beklemekten başka bir şey gelmiyor elimizden. Artık cihazın hatalı olduğunu düşünüyorum. Sıfır bir makine 1 sene içerisinde 4-5 sefer servise gitmemesi lazım. Makine çalışmaya başladıktan sonra belirli bir süre sonra kendiliğinden duruyor, yaklaşık 2 saat böyle kalıyor. Sonrasında 'End' bitti diyor fakat açıyoruz her şey ıslak. Artık yeter, bıktık bu makine ile uğraşmaktan. Artık bu sorunu çözün ya da alın götürün, bir daha getirmeyin. Vestel pişmanlıktır.

profile profile profile
30 Ekim 2024 13:49 (Şikayetten 2 gün sonra)
04 Kasım 2024 21:48

01/11.2024 Tarihinde kurutma cihazı yetkili servis tarafından alındı. Şu an bekliyoruz inşallah en kısa sürede çözüme kavuşturulur. Dahada fazla mağduriyet yaşanmadan.

07 Aralık 2024 20:00

Ürün taleplerimiz doğrultusunda Vestel tarafından yenisi ile değiştirildi. İlginiz için teşekkürler.

Esra
Esra

Aynı sorunu yaşıyorum artık bıktım ben karşımda muhatap bulamıyorum ürün bir aylıkken değişime iki sene içinde BES kere tamire gitti simdi bizim sucumuz nedir soruyorum iki saat kurutmaya attığım çamaşır iki saat olmadan end yazıp islak ve kokulu bir şekilde çıkıyor

Engin sonuçtan hiç memnun değil

Engin
30 Ekim 2024 12:26