Yunus
12 Aralık 2023 20:04

Vestel flora 12 BTU klima 6 ay önce Hepsiburada aracılığıyla satın aldık. Klima 6 aylık ve sıcak çalıştığında er 11 hatası verdi. Servis çağırdık gelen servis bakımının geldiğini belirtti. Ve 600 TL ücret istedi. Bu klima garantili 6 ayda hiçbir klimanın bakımı gelmez. Ya dış ünite ana kartında sorun var ya da kompresör de sorun var. Dış ünite fabrikasyon hatalıda olabilir. Bir çok kişi bu durumdan şikayetçi olmuş. Acilen servisin gelip dış ünitenin gerekirse değişmesini rica ediyorum. Evde çocuk var bu havada tek umudumuz klima. Gerekirse Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim. Bunu inanın bende istemem

13 Aralık 2023 15:02 (Şikayetten 18 saat sonra)

A.samet
A.samet

Vestel Raindrop 18a inverter klima, ilk önce Er 13, daha sonraları da Er 11 hatası verip kapanıyordu. Dış ünite kompresör s bacağına bağlı kırmızı kablo erimiş ve kopmuş. Bağlantıyı onardım, şimdilik çalışıyor 🙂 Elektrik kapalı halde, anlıyorsanız bakabilir ya da klima ustası çağırıp baktırabilirsiniz

Vestel Flora 13 BTU Klima Er 11 Hatası

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Klima Sürekli Arızalanıyor, Sorunum Çözülmüyor

28 Temmuz 2025 15:24