Vestel Çamaşır Makinesi 6 Ay Da 2 Defa Bozuldu

Abdullah
17 Mart 2024 23:52

Vestel'den son model beyaz eşya olarak buzdolabı, televizyon, çamaşır makinesi gibi ürünler aldım. Ancak zamanla çamaşır makinem iyi yıkamamaya başladı. Daha sonra makinem yüksek sesle ve titreyerek çalışmaya başladı. Servis çağırdığımda parça değişimi gerektiğini söylediler. Parçayı değiştirdikten sonra makineyi kullanmaya başladım fakat 5 ay sonra tekrar bozuldu ve maalesef makinemi kullanamıyorum. Makine neredeyse hareket ediyor, evde sanki helikopter dolaşıyormuş gibi bir ses çıkarıyor. Servis yine parça değişimi gerektiğini belirtiyor. Vestel ürünlerinin arkasında neden durmuyor ve değişim talebimi neden göz ardı ediyor anlamıyorum. Sonuçta bir ücret ödedik. Yerli ürün alarak destek olmak istedim ancak hayal kırıklığına uğradım. Lütfen ürünlerinizin arkasında durun ve biz müşterilerinizi önemseyin, bizi kaybetmeyin.

19 Mart 2024 11:41 (Şikayetten 1 gün sonra)

Abdullah
19 Mart 2024 11:44

Merhaba en kısa süre çözüme kavuşturacağınızı ve bende şikayitimin çözüme kavuştuğunu takipçilerimle paylaşacağım

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
31 Ocak 14:39
Vestel Çamaşır Makinesi Sorunu: İlgisiz Servis Ve Çözüm Arayışı
Dinçer sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Ürünün Arkasında Durmuyor

Dinçer
08 Aralık 2023 10:02
Aslan sonuçtan hiç memnun değil

Aslan
05 Nisan 2024 12:09

Beyaz
14 Ocak 2024 18:54
Sezer sonuçtan hiç memnun değil

Sezer
08 Ocak 13:43