Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabımızın Sürekli Arızalanması Ve Yetersiz Servis Hizmeti

28 Eylül 2024 00:16

Vestel nfk 600 ex model buzdolabımız soğutma yapmıyor. E03, E06 ve E10 hataları veriyor ve 5-6 saat sonra kendiliğinden veya fişini çıkarıp taktıktan sonra düzeliyor. Bu sorun haftada 2-3 defa tekrarlıyor. Vestel yetkili servis bu sorun için 3-4 defa geldi ve geldiklerinde sorun kendiliğinden düzeldiği için bir şey yapmıyorlar. Sorun anında burada olmaları gerekiyormuş ama zaten 2-3 günden erken randevu olmuyor. Gelen teknik servisteki arkadaş, hata olduğunda direkt beni arayın, bu bölgede olduğum için hemen gelirim dedi ama akşam mesai saatleri dışında olduğu için telefona bakmadı. Mesaj attım, cevap gelmedi. Ürünün ek garantisi var. Buradan yetkili servise değil, Vestel'in kendisine sesleniyorum. Bu sorunu en kısa sürede çözecekseniz çözün. Bir dolap parası da çöpe giden gıdalara verdik. Sizi keyfimden aramıyorum. Kafamdan sorun uydurmuyorum. Dolap kendi kendine durup çalışıyor. İçindekiler çözülüp tekrar donuyor. Özellikle geceleri bu arızayı takip edemiyoruz, içindekileri güvenle tüketemiyoruz. Bir daha benim evime gelip sorun görünmüyor diyecekseniz hiç gelmeyin, ben hakkımı farklı yerlerden ararım. Sizden ivedi olarak çözüm rica ediyorum. Yoksa yakında zehirleneceğiz, o zaman işin boyutu değişecek.

01 Ekim 2024 10:58 (Şikayetten 3 gün sonra)
02 Ekim 2024 15:44

Vestel yetkili servis ve müşteri hizmetlerinden ayrı ayrı aranıp buzdolabının anakartının değiştirileceği söylendi. Vestel teknik servisin çalışma mantığı hakkında genel bilgi verildi. İleri ki aşamalara göre tekrar güncelleme yazacağım.

06 Ekim 2024 18:53
Vestel Buzdolabımızın Sürekli Arızalanması Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Bugün yine sırasıyla E06 ve E10 hatası verdi dolap. Yine içindeki yiyecekler mahvoldu. Dolabın içi evin içinden daha sıcak resmen. Parça değişimi için servisi bekliyoruz.

15 Ekim 2024 20:54

12.10.2024 tarihinde servis geldi buzdolabının anakartını değistiler. Bugün yine E06 ve E10 hataları verdi soğutma yapmadı. Garantisi olan şu cihazı 1 senedir tamir etmeyi beceremediniz bizi mağdur ettiniz sizi tebrik ediyorum. Gerçekten Vestel pişmanlıktır sloganını haklı çıkarıyorsunuz. Yerli malı üründen de soğutuyorsunuz.

05 Nisan 2025 21:20

Durum güncelliyorum sorun daha çözülmedi. Daha 3 4 gün önce servis geldi sorunu gördü ama ısı takip cihazı koyacaklarını söylediler. Cihaz koyuldu ve 3 gün sonra aldılar cihazı ama bu 3 gün içinde dolap hataya düşmediği için yine sorun yok diye kayda geçecekler. Sanırım garanti bitene kadar bu böyle gidecek ve sonunda yeni dolap alacağım. Şimdilik 3 çekmeceli bir derin dondurucu almak zorunda kaldık. Seneye de buzdolabı alırız artık. Sizde eğer Vestel bir buzdolabı alırsanız yanında bir de dondurucu alın ki hiç olmazsa gıdalarınız bozulmasın.

Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe sonuçtan çok memnun

Vestel Nfk640 Buzdolabı E10 E6 Hatası

Ayşe
23 Nisan 2024 13:31
"Arızalanan ve tamiri papılamayan nfk640 buzdolabımızı nfk720 model ile ücretsiz değişim yapıldı teşekkürler Vestel."
Vestel Nfk640 Buzdolabı E10 E6 Hatası
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil