Ayşe sonuçtan çok memnun

Vestel Nfk640 Buzdolabı E10 E6 Hatası

Vestel Nfk640 Buzdolabı E10 E6 Hatası
23 Nisan 2024 13:31
Ayşe'nin Teşekkür Mesajı
“Arızalanan ve tamiri papılamayan nfk640 buzdolabımızı nfk720 model ile ücretsiz değişim yapıldı teşekkürler Vestel.”

Vestel NFK640 EX model buzdolabımızı 3 yıl önce aldık. Garanti süresi sona erdi ancak motor garantisi hâlâ devam etmektedir. Soğutmama problemi ve dijital ekranda 'E10' hatası ile ilgili olarak servise başvurdum. Motor kartında arıza olduğunu belirttiler ve ücret olarak 3.500 TL talep ettiler. Onay verdim ve siparişi verdikten yaklaşık 10 gün sonra parçayı getirip taktılar. Bize 1 günlük deneme süresi verdiler ancak buzdolabı yine soğutmadı ve 'E10' hatasına ek olarak 'E6' hatası vermeye başladı. Tekrar servisi çağırdık ve bu sefer motor arızası olduğunu söylediler. Motor için sipariş verdiler ancak bu süreçte günler geçti. Müşteri hizmetlerini aradık ancak net bir cevap alamadık. Acil olduğunu belirtmemize rağmen 'Sizi anlıyoruz' dışında bir yanıt vermediler. Daha sonra motor geldi ve taktılar fakat yine çalışmadı. İlk takılan motor kartının arızalı olduğu anlaşıldı ve yenisi ile değiştirdiler. Tekrar bir günlük deneme süresi verdiler ancak buzdolabı hâlâ çalışmadı ve değişmeyen parça kalmadı. Sorun çözülmedi. En son olarak prize Voltcraft enerji kaydedici taktılar ve 2 gün sonra alacaklarını söylediler; ancak 4 gün geçti ve ne gelen var ne giden. Az önce müşteri hizmetlerini aradık ve 4 gün sonrasına randevu verdiler. Her servis ziyaretinde sürekli randevu oluşturulması anlaşılır gibi değil. Hâlâ enerji kaydediciyi alıp incelemeye göndermediler ve sonuçlara göre buzdolabını alıp inceleyeceklerini söylediler. Yaklaşık 1 aydır buzdolabımız yok ve görünüşe göre bir ay daha olmayacak. Böyle bir yetkili servis anlayışıyla karşılaşmadım. Haftalardır mağdur edildiniz. Güvenilir bir marka olduğu için Vestel tercih etmiştik ancak başımıza gelenleri gördük.

23 Nisan 2024 16:48

Bunlarda değiştirdikleri parçalar

23 Nisan 2024 16:52

Değiştirilen parçalar

24 Nisan 2024 15:31 (Şikayetten 1 gün sonra)

24 Nisan 2024 21:39

Servis tekrar aradı sürecin bu olduğunu söyledi yaklaşık bir aydır arızası çözülemeyen dolabım için konsiye dolap istedim onun da olmadığını söylediler hep aynı hikaye şikayet var bizim modelimizdeki dolapların aynı şikayetleriyle dolu bütün cihazlarım Vestel'di ama bir daha evime kesinlikle Vestel sokmam kimseye tavsiye etmem 3 garanti birimine yakın arıza vermeye başlıyor ve servisi rezalet artık halımızı tüketici haklarında arayacağız siz siz olun uzak durun

06 Mayıs 2024 14:44

Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Burcu
13 Ağustos 23:30
Beş Yıllık Vestel Buzdolabında Sürekli Arıza Ve Yetersiz Çözüm
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
07 Aralık 2023 23:29
Cavit sonuçtan hiç memnun değil

Cavit
17 Eylül 17:19
Vestel Buzdolabı Kompresör Arızasında Garanti Ve Servis Sürecinde Mağduriyet
vestel-buzdolabi-kompresor-arizasinda-garanti-ve-servis-surecinde-magduriyet-1.jpg
Adil sonuçtan hiç memnun değil

Adil
11 Temmuz 2024 09:28