Samet sonuçtan çok memnun

Buzdolabı Arızası Vestel NFK450 E

02 Ağustos 2024 12:21
Samet'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

2020 yılında almış olduğum Vestel nfk e 540 e model buzdolabı 4 sene dolmadan bozuldu (7 yıl ek garantili). Soğutma hatası veren cihaz bir süre soğutma yapmıyor, bir E10 hatası veriyor, bir E6 hatası veriyor. Bazen de e-e hatası veriyor. Servisi aradım, hafta içi bulunduğum mahalleye ancak 3-5 saatlerinde bakabileceklerini söylediler, yoksa hafta sonunu beklemem gerekliymiş. Pazartesi gününden cumartesiye buzdolabında sağlıklı bir şey kalır mı hiç? Ben çalışıyorum, denizciyim, ha deyince karaya çıkamam dedim, zor güç ikna oldular. 5-7 arası randevu verdiler. Derin dondurucusu buzlanıyor, dondurucu çekmeceleri kaç kez kırıldı donmadan dolayı. Kapı kolları o kadar kalitesiz ki elinizde kalıyor. Eskiden Vestel buzdolabı dediğin mi bir 20 seneyi devirirdi, ne olmuş bu Vestel'e, kalitesine, servisine anlam veremiyorum. Eskiden garantide böyle arızalar olunca ikiletmez değişim yapar veya malını tamir edene kadar dondurucu bırakırdı. Şimdi bir geliyorlar bakıyorlar gidiyorlar. 3-5 gün sonra yine geliyorlar, varsa çözüm hallediyorlar, yoksa dolabı alıp gidiyorlar. 10-15 gün ev halkı bu sıcakta dolapsız nasıl duruyorsa dursun. Bu ne ilgi alakasızlık kardeşim? Oksijen gibi bir şey buzdolabı yaz ayında. Yedek bırakın, sonra 10 günde mi tamir olur, 1 ayda mı tamir olur?

07 Ağustos 2024 16:14 (Şikayetten 5 gün sonra)
20 Aralık 2024 00:35

Teşekkürler yenisi ile değişim oldu sorun çözüldü

20 Aralık 2024 00:36

Teşekkürler

Bulut sonuçtan hiç memnun değil

Bulut
18 Temmuz 2023 17:09
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabı Sorunu: Garanti Sonrası Hayal Kırıklığı

Oğuzhan
08 Nisan 13:29
Vehbi sonuçtan hiç memnun değil

Vehbi
14 Ekim 2024 12:49