Vestel 65UA9090 Televizyon Şikayeti

Vestel 65UA9090 Televizyon Şikayeti
Muhammed
25 Kasım 2023 00:51

Yaklaşık 2 hafta önce aldığım Vestel 65UA9090 Kod'lu ürün siparişten 3 gün sonra elime geçmiştir. Akabinde kuruluma gelen Vestel çalışanı televizyonu açtığında herhangi bir sıkıntı olmadığını görmüştür. Ardından televizyonu yerine yerleştirdikten sonra televizyonun sol üst köşesinde arkaya doğru kasasının eğri olduğu saptanmıştır. Rapor tutulduktan sonra yeni televizyonun en kısa sürede tarafıma gönderileceği söylenmişti. Ardından ertesi gün beni arayıp, Vestel firmasının yeni televizyonu kutu hasarlı olduğu için gönderemeyeceğini söylemiştir. Ve televizyonu aldığım yerle irtibat kurulması söylenmiştir. Vestel karşı firmaya, karşı firma sürekli Vestel'le iletişim kurmamı söyleyip duruyor. Ortada tek mağdur olan sürekli tüketici olarak ben oluyorum. Yerli malı alınması için her yerde teşvikler varken böyle durumlar ile resmen insanları yerli mal alımından soğutuyorsunuz. 1 haftadır iş-güç ile bir yandan uğraşırken bir yandan sürekli 2 firmadan yetkililerin tarafımı arayıp sus payı verir. Gibi işlemi sürdürüyoruz diyerek günleri geçiştirmesi de cabası. Sorunumun bir an önce çözülmesini buradan da talep ediyorum. 2 haftadır sorunumun çözülmesini bekliyorum!

27 Kasım 2023 16:20 (Şikayetten 2 gün sonra)

Levent sonuçtan hiç memnun değil

Sorunlu Vestel 65qa9700 65 İnc TV

Levent
17 Kasım 2023 23:30
Esmagül sonuçtan çok memnun

Vestel 65UA9631 TV Arızası

Esmagül
16 Ağustos 2024 21:19
"İlk kez Vestel marka ürün kullanıyorum. Vestel genel merkezine teşekkür ediyorum ilgi ve alakaları için, her türlü seçeneği sundular. TV değişimi istedim kısa süre içerisinde sıfır TV yolladılar."
Mutlu sonuçtan hiç memnun değil

Mutlu
06 Kasım 2023 10:59