Semra sonuçtan hiç memnun değil

Teşekkürler Vestel! Yılı Dolmadan Tamir İçin Vestel'i Seçin!

14 Mayıs 2024 14:58

Sürekli tamirde olan ve çekmeyen bir süpürge için teşekkürler Vestel. Makineyi Eylül 2023'te aldım ve daha 3-4 ay olmadan çekmediği için tamire verdim. Tamirden geldiği gibi tekrar tamire gitti. Sonra aynı şikayetler tekrar edince iade istedim ve iadeyi onaylamayıp sözde tekrar tamir edip gönderdiler. Ve 3 ay bile olmadan aynı sorunu yaşıyorum. Artık pes diyorum. Attığım video güncel ve daha öncesinde de aynıydı. Ürünün tamire ihtiyacı yok, ürün kalitesiz. Ürünü ben 4000 TL'ye aldım, şu anda 6000 TL civarında. 4000 TL'nin gittikçe çöp olmasına izin vermeyeceğim ve bütün şikayet mecralarında paylaşacağım. Daha öncesinde ürünün parasını iade etmeseniz de başka bir ürün alayım diye teklifte de bulundum. Bunun sebebi ise yapacak bir şey olmadığındandı. Paramın iadesini hem de ürünün güncel fiyatı ile istiyorum.

15 Mayıs 2024 11:02 (Şikayetten 20 saat sonra)
27 Mayıs 2024 00:30

Merhaba Ürün aldığımdan beri sorunlu ilk 2 ay geçtikten hemen sonra çekmemeye başladı çektiklerini kapatınca içinden düşürmeye başladı 2 defa tamire gitti geldi 2 ay kullanamadım. Geldi 1 ay kadar kullanmadım hiç ve kullanmaya başladıktqn hemen sonra 1 ay kadar geçmeden aynı sorun yine oldu. Ürün için para iadesi istedim ya da bana farklı bir seçenek sunun dedim ama yine sözde tanır edip gönderdiler. Be şu anda ürünü yeni kullanmaya başladım 2 haftadır kullanıyprım ve şarjı ful olmasına rağmen bir de kapanıyor. Geri dönüş aağlanmasını ve ücret iademin gerçekleşöesini rica ederim

Azize
03 Ocak 2025 13:32

Figen
09 Eylül 2024 11:39
Vestel Markası Pişmanlıktır Kablolu Süpürge
Vestel Markası Pişmanlıktır Kablolu Süpürge
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Elektrik Süpürgesi: Çekim Gücü Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Zeynep
18 Kasım 2024 16:03
Özlem sonuçtan çok memnun

Özlem
19 Eylül 2024 15:36
Mustafa sonuçtan çok memnun

01 Kasım 2023 15:07
"Şarj aletim sorunsuz geldi. Süpürgemi şarj ettim çalışıyor. Teşekkürler"

Vestel Kategorileri