Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Elektrik Süpürgesi: Çekim Gücü Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Zeynep
18 Kasım 2024 16:03

Vestel elektrik süpürgesi 6Ay önce alındı ve çekim yapmıyor hiçbir şekilde ürün hazneye almıyor. Sadece çok az miktarda alım yapıyor onu da fitreye veriyor. Aldığımız mağazaya gittik durumu belirttik bir de üste çıkmaya çalıştılar. 4. Ayda Değişim istedik. 10 gün geçmiş süresi diye değişim de yapmayıp servise gönderdi. 3 kez servise gittik bakıldı fitresi kirli deniyor. Her defasında fitreyi temizleyip kullanmaya çalışıyoruz ama sonuç hep aynı. Bize bozuk veya teşhir ürünü bir mal sattılar büyük ihtimalle çünkü aynı anda bulaşık makinesi de aldık. Süpürgeyi alırsak 2500 TL lik indirim yapacağını söyledi. Elinde kalan süpürgeyi bize verdiler. Bozuk ürünü. Biz para iadesi istiyoruz. Vestel malının arkasında durmuyor.

19 Kasım 2024 12:55 (Şikayetten 20 saat sonra)
Zeynep
29 Nisan 20:03

Maalesef hiçbir çözüm üretilmedi. Tekrar tekrar servise gitmekten bıktık 1 yıl olmadı daha 8 aydır uğraşıyoruz. Servis bir şey yok deyip gönderiyor. Bir daha Vestel'den asla bir şey almayız. Yazık gerçekten annem yaşlı hasta emekli maaşıyla zar zor geçinen bir kadın. Bu ürünler ne zorluklarla alınıyor kadının parasını çöp ettiniz. Şimdi mecbur yeni bir süpürge daha alacak insanları böyle mağdur etmeye hakkınız yok.

Sürekli Arızalanan Vestel Süpürge Sorunu

13 Nisan 12:01
Sürekli Arızalanan Vestel Süpürge Sorunu
Aslıhan sonuçtan hiç memnun değil

Aslıhan
09 Ağustos 2024 13:15

Nuriye
08 Haziran 2024 14:07

Azize
03 Ocak 13:32
Vestel Süpürge Çekim Gücü Hayal Kırıklığı
Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Pişmanlığı İlgilenen Yok

Yaşar